Toroğlu'nun Villasını Soymaya Kalkan Hırsız Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Toroğlu'nun Villasını Soymaya Kalkan Hırsız Yakalandı

Toroğlu\'nun Villasını Soymaya Kalkan Hırsız Yakalandı

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun Bodrum'daki villasını soymaya kalkıştığı öne sürülen ve hırsızlık suçundan 40 ayrı kaydı bulunan 'Jet Ramo' lakaplı 21 yaşındaki Ramazan Yavuz, Adana'da yakalandı.

17.01.2012 13:59

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun Bodrum'daki villasını soymaya kalkıştığı öne sürülen ve hırsızlık suçundan 40 ayrı kaydı bulunan 'Jet Ramo' lakaplı 21 yaşındaki Ramazan Yavuz, Adana'da yakalandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, bir ay kadar önce gözaltında tutulduğu merkez Yüreğir Köprübaşı Polis Merkezi'nden kaçarak izini kaybettiren Ramazan Yavuz'un, merkez Seyhan İlçesi Barbaros Mahallesi'nde görüldüğü bilgisine ulaştı. Hırsızlık suçundan hakkında açılmış 15 dava bulunan ve aynı suçtan 40 ayrı kaydı olan Ramazan Yavuz'un saklandığı ev belirlendi. Çevreyi kuşatan Güven Timleri, şüphelinin gelmesini bekledi. Bir süre sonra kiralık bir otomobille sokağa giren Yavuz, kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı.

'O KADAR ÇOK EVE GİRDİM Kİ'

Gözaltına alınan Ramazan Yavuz, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polisin elinden kaçtıktan sonra 9 ayrı hırsızlık olayına daha karıştığı tespit edilen Ramazan Yavuz, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, emniyetten adliyeye götürülmesi sırasında gazetecilere, "O kadar çok eve girdim ki, kime ait olduğunu bilmiyorum, hatırlamıyorum bile" dedi.

PVC kapı ve pencereleri tornavida ile açıp, çok hızlı hareket ettiği için hırsızlar arasında 'Jet Ramo' olarak tanınan Ramazan Yavuz'un, 3 yıl önce Erman Toroğlu'nun Bodrum'un Yeniköy Mahallesi Çamkoru Sitesi'ndeki villasına girmeye çalıştığı, Şırnak Vali Yardımcısı'nın evini soyduğu, Hatay'ın Dörtyol ilçesi ile Adana'da çok sayıda hırsızlığa karıştığı tespit edildi.

Ramazan Yavuz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Toroğlu'nun Villasını Soymaya Kalkan Hırsız Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement