Trabzon İdmanocağı: "Hedef Voleybol Ligi'nde Kalıcı Olmak" - Son Dakika
Güncel

Trabzon İdmanocağı: "Hedef Voleybol Ligi'nde Kalıcı Olmak"

Trabzon İdmanocağı: "Hedef Voleybol Ligi\'nde Kalıcı Olmak"

Şampiyon olarak gelecek yıl Acıbadem Voleybol Bayanlar Ligi'nde mücadele edecek olan İdmanocağı, kalıcı olmayı hedefliyor.

22.04.2014 13:22

Şampiyon olarak gelecek yıl Acıbadem Voleybol Bayanlar Ligi'nde mücadele edecek olan İdmanocağı, kalıcı olmayı hedefliyor.

Adana ve Mersin'de oynanan 2'nci Lig Bayanlar Final müsabakaları sonucu şampiyon olarak Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'ne yükselen İdmanocağı'nın oyuncuları, antrenörleri ve idarecileri, Trabzon'da Zorlu Grand Otel'de basın toplantısı düzenledi. Voleybol takımının sponsorlarından Turkcell Superonline Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata'nın da katıldığı toplantıda konuşan Başkan Mehmet Öz, İdmanocağı'nın Trabzon'da sporun gelişmesine önemli katkılar yaptığını belirtirken şöyle dedi:

"İdmanocağı ve İdmangücü'nün arasıdaki rekabet 1921'den 1967 yılına kadar Trabzon'da sporunun gelişmesine katkı sağladı. İki takım 1967'de de birleşerek Trabzonspor'u kurdu. İdmanocağı, daha sonra tekrar kuruldu ve spor faaliyetlerine devam etti. Önümüzdeki yıl, başarılı sonuçlar elde etmek istiyoruz. Karşımızda devasa şirket takımları ve belediye destekli takımlar vardı. Biz amatör bir takım olarak bunlarla baş ettik. Yeter ki hedefe inanalım. Önümüzdeki yıl için tek hedefimiz var o da Trabzon'u başarılı bir şekilde temsil etmek. Kısmetse 5 yıl içinde voleybol birinci ligi şampiyonluğunu Trabzon'a getirmek istiyoruz."

Ceyhun Özata ise toplantıda şampiyon voleybolculara çeşitli hediyeler ve plaket verdi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon İdmanocağı: 'Hedef Voleybol Ligi'nde Kalıcı Olmak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement