Ünlü Manken Paylaştı! Kazada Ölen Travesti Erkan'ın Hikayesi Yürek Burktu - Son Dakika
Güncel

Ünlü Manken Paylaştı! Kazada Ölen Travesti Erkan'ın Hikayesi Yürek Burktu

Ünlü Manken Paylaştı! Kazada Ölen Travesti Erkan\'ın Hikayesi Yürek Burktu

Önceki gün İzmir'de trafik kazasında ölen şahsın travesti İsmail Koray Erkan olduğu otopside ortaya çıkmıştı. Modacı olan Erkan, çevresi tarafından dışlanınca müzikholde çalışmaya başlamış.

16.12.2015 11:57  Güncelleme: 12:23

İzmir'in Kınık ilçesinde trafik kazasında yaşamını yitiren travesti İsmail Koray Erkan'ın modacı olduğu, cinsel kimliğini değiştirmek istemesi üzerine yalnız kaldığı, bu nedenle Bergama'daki bir müzikholde çalışmaya başladığı ortaya çıktı. Erkan'ın arkadaşlarından ünlü model Tuğba Özay ise, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından duygu dolu bir paylaşımda bulundu.

BERGAMA'YA GİDERKEN KAZA YAPTILAR

Kaza, geçen pazartesi günü saat 06.30 sıralarında Bergama- Soma Karayolu'nun 12'inci kilometresinde meydana geldi. Bergama'nın Ayaskent Mahallesi'nde bulunan müzikholde eğlenen Serdar Çınar (27) ve Mustafa Hızlı (27), mekanda garson olarak çalışan iki kişiyi eve bırakmak için yola çıktı. Manisa'nın Soma ilçesinde oturan kadın garsonu eve bırakan iki arkadaş, ardından Hızlı'nın yönetimindeki otomobille Bergama'ya yol alırken kaza yaptı.

ÜZERİNDEN KIZ KARDEŞİNİN KİMLİĞİ ÇIKTI

Çınar ve Hızlı kazada yaralanırken, üzerinden 2002'de ölen kız kardeşinin kimliği çıkan ve travesti olduğu anlaşılan 'Deniz' takma adlı İsmail Koray Erkan öldü. Erkan'ın cenazesi, dün yakınlarınca teslim alınarak İstanbul'a götürüldü. İkindi vakti kılınan namazın ardından Maltepe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye ailesi ve arkadaşları katıldı.

MODACIYDI, MÜZİKHOLDE ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Travesti Deniz'in ölümü sonrası hayatıyla ilgili ortaya çıkanlar üzdü. Modacı olduğu, cinsel kimliğini değiştirmek istemesi üzerine yalnız kaldığı, bu nedenle Bergama'daki bir müzikholde çalışmaya başladığı belirtilen Deniz'in bazı arkadaşlarınca reddedilmesi nedeniyle intihara kalkıştığı da belirtildi.

TUĞBA ÖZAY FACEBOOK'TA PAYLAŞTI

Geçen yıla kadar kıyafet tasarlayan Deniz'in ameliyat parası biriktirmek için çalıştığı ifade edildi. Deniz'in arkadaşlarından ünlü model Tuğba Özay, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından duygu dolu bir paylaşımda bulundu. Ünlü manken bir zamanlar birlikte çalıştığı modacısı Deniz ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşıp duygularını şu sözlerle anlattı:


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü Manken Paylaştı! Kazada Ölen Travesti Erkan'ın Hikayesi Yürek Burktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Raad adam: Vurur yüze ifadesi top patlamış bitanesi 4 39 Yanıtla
  • R: Işık içinde uyu ne ya 32 3 Yanıtla
  • GONCAGÜL: BİZ NASIL BU HALE GELDİK..NE ZAMAN? HANGİ ARA? HOMOFOBİK İNSANLAR TOPLULUĞU OLUŞTU....yAZIK..ÇOK YAZIK...BİR CAN GİTMİŞ SİZ NEYİN PEŞİNDESİNİZ... BU SENİN DE OĞLUN KIZIN OLABİLİR...REDDEDİP YOLUNA DEVAMMI EDECEKSİN BE İNSAN KILIKLI....BİRAZ VİCDAN..Bİ,RAZ MERHAMET LAZIM İÇİMİZE..DİLERİM ALLAHTAN BİRGÜN BAKIŞ AÇINIZ BİRAZ OLSUN GENİŞLER... 22 3 Yanıtla
  • Frkn: oLen birisinin ardindan ancak allah rahmet eylesin denir onuda diyemiyosaniz once kendinizi yargilayin.somada olenlerin anitinimi diktiniz sanki 3 gun sonra unuttunuz alinan tedbirmi var bide burda bos konusuyosun 17 1 Yanıtla
  • PiGmE: vurur yüze ifadesi nur içinde yat bitanesi 11 7 Yanıtla
  • udi: Tabi tabi, lut kavmi gibi görür oda mezarda ısıkları!!! 8 7 Yanıtla
    Kul sinirini aşma: Oraya burnunu sokma kirarlar 2 1
  • izmirli: Cabuk bergamaya heykelini dikin cabuk 6 8 Yanıtla
  • RTE: ya russy askm bak yemegide tuzlu yapiyon zaten midem agriyo akilli ol valla RTE'ye spykerim bir celsede bosar bizi 1 13 Yanıtla
  • poyraz 61: ALLAH IM sen biz kullarını dogru yoldan ayırma yüregimizden merhameti ve vicdanımızı eksik etme harama el uzattırma başkasının namusuna göz koydurma amin bence böyle dıyelim ölünün arkasından konuşmak bize yakışmaz 14 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement