Trump'tan İran'a Tehdit: Savaşmak İstiyorsa Sonu Olur - Son Dakika
Son Dakika Logo
BBC

Trump'tan İran'a Tehdit: Savaşmak İstiyorsa Sonu Olur

20.05.2019 04:09  Güncelleme: 09:04

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "İran savaşmak istiyorsa bu resmen İran'ın sonu olur." dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, Yeşil Bölge'ye yapılan saldırının ardında Twitter'dan yaptığı açıklamada İran'ı tehdit ederek "Savaşmak istiyorsa bu resmen sonu olur. Bir daha ABD'yi tehdit etmeye kalkma" ifadesini kullandı. Trump,

Donald Trump, Irak'ın başkenti Bağdat'ta ABD Büyükelçiliği'nin de yer aldığı yüksek korumalı Yeşil Bölge'ye bir füzenin fırlatılmasının ardından tweet attı.

TRUMP: ABD'Yİ ASLA TEHDİT ETMEYİN

Twitter gerilimi yeniden tırmandıracak bir masaj yayınlayan Trump, "İran savaşmak istiyorsa, bu İran'ın resmi sonu olur. ABD'yi bir daha asla tehdit etmeyin" ifadelerini kullandı.

Trump'ın attığı tweet;

Trump'tan İran'a Tehdit: Savaşmak İstiyorsa Sonu Olur

TANSİYON DÜŞMÜŞTÜ

ABD'nin Basra Körfezi'ne savaş gemisi konumlandırmasının ardından İran'ın "Vururuz" yanıtı sonrası yükselen tansiyon, her iki ülkeden sükunet çağrı ve mesajları ile düşmüştü.

Kaynak: BBC

Son Dakika Güncel Trump'tan İran'a Tehdit: Savaşmak İstiyorsa Sonu Olur - Son Dakika

BBC

Advertisement