Tügva'dan 'Türkiye İçin Evet Yürüyüşü' - Son Dakika
Güncel

Tügva'dan 'Türkiye İçin Evet Yürüyüşü'

Tügva\'dan \'Türkiye İçin Evet Yürüyüşü\'

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleşen ‘Türkiye İçin Evet Yürüyüşü’ Çanakkale’de de düzenlendi.

08.04.2017 18:27

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleşen 'Türkiye İçin Evet Yürüyüşü' Çanakkale'de de düzenlendi. Yürüyüşte grup, İzmir Marşı'nı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a uyarlayarak söyledi.

TÜGVA tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Türkiye İçin Evet Yürüyüşü' çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Kordon boyunda vatandaşlar, sloganlar atarak İskele Meydanı'na kadar yürüyüş yaptı. Yürüyüş esnasında, katılımcılar, İzmir Marşı'nı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a uyarlayarak söyledi. İskele meydanında sona eren yürüyüşün ardından açıklama yapan TÜGVA Çanakkale Şube Temsilcisi Halil İbrahim Kahraman, Türkiye Cumhuriyeti'nin istikrarı ve bekası için oy kullanacaklarını ifade ederek, "Biz, hayrın ve şerrin yalnızca Allah'tan geldiğine inanarak ezilmiş, sömürgeleştirilmiş tüm coğrafyaların ümidi olan liderimizi çıktığı yolda yalnız bırakmamak için 'evet' diyoruz" diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tügva'dan 'Türkiye İçin Evet Yürüyüşü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement