Türes'in Düzenlediği Türkiye Lezzet Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Türes'in Düzenlediği Türkiye Lezzet Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türes\'in Düzenlediği Türkiye Lezzet Ödülleri Sahiplerini Buldu

167 yıl önce Maraş dondurmasını dünyayla tanıştıran Mado, "Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği" (TÜRES) tarafından düzenlenen Türkiye Lezzet Ödülleri'ne damgasını vurdu. Türkiye'nin en iyi markası seçilen Mado, en iyi sütlü tatlıcı ödülünü de aldı.

04.10.2017 11:45

Mado lezzetini ödüllerle taçlandırıyor. 167 yıllık tecrübesiyle doğal, katkısız keçi sütü ile Maraş dondurması hazırlayan Mado, Türkiye Lezzet Ödülleri'ne damga vurdu. Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) tarafından düzenlenen organizasyonda Mado, Türkiye'nin en iyi markası seçildi. Mado ayrıca en iyi sütlü tatlıcı ödülüne de layık görüldü.

"TÜRKİYE'DE YETİŞİYOR, TECRÜBEMİZLE SUNULUYOR"

Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı törende Mado adına ödülleri alan Mado Kurumsal İletişim Yöneticisi Aynur Aykut, "Tecrübemizi Türkiye'nin doğal ve katkısız ürünleriyle birleştirip, misafirlerimize sunuyoruz. Dünyanın dört bir yanında açılan yeni Mado şubeleriyle her geçen gün daha büyüyoruz. Misafirlerimizin beğenisiyle Türkiye'de doğan bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" dedi. Geçtiğimiz günlerde Danimarka'da, Gürcistan'da ve Kuzey Irak'ta yeni şubelerinin kapılarını açan Mado, dünya çapında büyümeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türes'in Düzenlediği Türkiye Lezzet Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement