Türk-İngiliz Dostluğunu Pekiştiren Yemek - Son Dakika
Güncel

Türk-İngiliz Dostluğunu Pekiştiren Yemek

Türk-İngiliz Dostluğunu Pekiştiren Yemek

Hüseyin Özer'in Aile Dostları ve Yakın Arkadaşları İçin İngilizlerin Gözdesi Özer Restorantta Bir Yeni Yıl Yemeği Verdi

06.12.2010 06:31

İngiltere'nin ünlü Sofra restoranlarının sahibi Türk işadamı Hüseyin Özer'in aile dostları ve yakın arkadaşları için İngilizlerin gözdesi Özer restorantta bir yeni yıl yemeği verdi. Türk-İngiliz dostluğunun pekiştirildiği yemeğe, sosyetenin tanınmış isimlerinin yanı sıra çok sayıda üst düzey hükümet yetkilisi katıldı.

Başkent Londra'nın ünlü caddelerinden Regent Street'deki Özer restorantta dün akşam verilen yemeğe katılan davetliler arasında, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz, eşi Emel Çeviköz, KKTC Londra Temsilcisi Kemal Köprülü, Büyükelçilik Müsteşarı Kerem Kıratlı,Ticaret Başmüşaviri Yüksel Akça, 2. Katip Yavuz Topateş, 3. Katip Atakan Güner, Profesör Şevket Pamuk, Barones Meral Ece, TBCCI Genel Müdürü Yavuz Sökmen, Avukat Kadir Kurtuluş, İşçi Partili Gölge Bakan Caroline Flint, eski Bakan Hazel Blairs, eski Milletvekili Joan Ryan, Türklerin yoğun olarak yaşadığı Enfield Belediye Başkanı Jayne Buckland'ın yanı sıra Türk ve İngiliz sosyetesinin tanınmış isimleri yer aldı.

Ünlü işadamı Hüseyin Özer, yemeğe katılan birbirinden ünlü misafirleriyle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Canlı müzik eşliğinde bol keyifli ve esprili geçen yemekte, misafirlere Şef Servet Kılıç'ın hazırladığı eşsiz lezzetli Türk yemekleri ikram edildi.

Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz, Hüseyin Özer'in tanıştırdığı İşçi Partili Gölge Bakan Caroline Flint, eski Bakan Hazel Blairs ve eski Milletvekili Joan Ryan'la biraraya gelerek sohbet etti.

TÜRK-İNGİLİZ DOSTLUĞUNU PEKİŞTİREN YEMEK

Yemekte bir konuşma yapan Hüseyin Özer, Türk-İngiliz dostluğunun pekiştiren yeni yıl yemeğinin, eski dostlukları unutturmaması, uzun zaman sonra yeniden biraraya gelinmesi bakımından da oldukça anlamlı olduğunu söyledi.

?HÜSEYİN ÖZER'LE GURUR DUYUYORUZ"

Büyükelçi Ünal Çeviköz, ünlü işadamının ricası üzerine yaptığı konuşamasına, Hüseyin Özer'e teşekkür ederek başladı.

Her iki toplumdan birbirinden seçkin davetlilerin biraraya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çeviköz, Hüseyin Özer'in ?Globan Çapta En Başarılı Türk İşadamı" seçildiğini söyledi. Bunun üzerine davetlilerden büyük alkış aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk-İngiliz Dostluğunu Pekiştiren Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement