'Türkiye'de Spor Yönetimi: Farklı Yaklaşımlar' - Son Dakika
Güncel

'Türkiye'de Spor Yönetimi: Farklı Yaklaşımlar'

\'Türkiye\'de Spor Yönetimi: Farklı Yaklaşımlar\'

Türkiye'deki Profesyonel Spor yönetimini deneyimli isimler tartışacak

02.11.2012 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi, 2012-2013 akademik yılı açılışı çerçevesinde Türkiye'de sporun önemli paydaşlarını bir araya getiriyor. 'Türkiye'de Spor Yönetimi: Farklı Yaklaşımlar' adlı konferansta Dr. Levent Bıçakcı, Mustafa Denizli ve Fuat Akdağ gibi spor dünyasının önemli isimleri Türk sporundaki profesyonel yönetim anlayışını tartışacaklar.

Son yıllarda dünya çapında giderek önemi artan 'profesyonel spor yönetimi' Türkiye'de de bir ihtiyaçtan öte zorunluluk haline geldi. UEFA gibi Avrupa çapındaki spor federasyonlarının ülke federasyonlarına ve spor kulüplerine uyguladıları finansal ve idari kriterler gün geçtikçe ağırlaşıyor. Bu durumda da spor federasyonları ve spor kulüplerinin profesyonel bir yönetim anlayışını kabul etmeleri artık kaçınılmaz bir gerçek.

Dr. Levent Bıçakcı, Mustafa Denizli ve Fuat Akdağ gibi Türk sporunun önde gelen spor adamlarının yanı sıra Futbol, Basketbol ve Voleybol Federasyonları genel sekreterleri ve sporun diğer paydaşları bu profesyonelleşme sürecini kendi perspektiflerinden paylaşacaklar. 'Türkiye'de Spor Yönetimi: Ulusal Yaklaşımlar' ve 'Spor Yönetiminde Paydaşların Etkisi' başlıklı iki panel ve bir açılış oturumundan oluşacak konferansa siz değerli basın mensuplarının katılımlarını görmekten mutluluk duyarız.

Tarih : 3 Kasım 2012, Cumartesi

Saat : 10:00-15:00

Yer : Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü, Galata Salonu

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Türkiye'de Spor Yönetimi: Farklı Yaklaşımlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement