Ümit Sayın İle ''MİSS'' Gibi 90'lar - Son Dakika
Güncel

Ümit Sayın İle ''MİSS'' Gibi 90'lar

Ümit Sayın İle \'\'MİSS\'\' Gibi 90\'lar

90'lı yılların sevilen sanatçılarından Ümit Sayın, önceki gece Maslak 1453 Pm Restaruant'da sahne aldı.

01.12.2018 13:20  Güncelleme: 13:21

Geçmişten bugüne sevilen şarkılarından oluşan repertuvarı ile müzikseverleri kendisine hayran bırakan Ümit Sayın, dinleyiciler arasında yer alan Mıss Turkey güzellerine seslenerek ''Sanırım Türkiye' nin en güzel kızları şuan burada beni dinliyor, kendimi şuan çok şanslı hissediyorum. Bu gece bütün şarkılarım sizler için seslendireceğim. Açıkçası böylesine ''Miss'' gibi bir gece olacağı hiç aklıma gelmezdi. Hoş geldiniz... ''sözleriyle sahnesine devam etti.

Duygusal parçalarıyla hüzünlü bir hava estirdiği Pm sahnesinde doksanlı yıllardan seçtiği hareketli parçalarla seyircileri coşturmayı da başaran ünlü sanatçı, muhteşem performansı ile takdir topladı.

Yaklaşık 2 saat süren sahnesinde performansı hiç düşmeyen Ümit Sayın, ''Ben en çok Sezen Aksu şarkılarını seslendirince kendimi rahat ve huzurda hissediyorum' 'diyerek de minik serçeye olan hayranlığını da gizlemedi. Öte yandan ünlü sanatçıyı dinlemeye gelen arasında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman' ın eski sevgilisi Ula Alex ve ünlü oyuncu Furkan Andıç'ın kardeşleri Burak-Baran Andıç,Selin Borokay'da yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ümit Sayın İle ''MİSS'' Gibi 90'lar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement