Ünlü Oyuncu Baba Oldu! Sarp Apak Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Ünlü Oyuncu Baba Oldu! Sarp Apak Kimdir?

Ünlü Oyuncu Baba Oldu! Sarp Apak Kimdir?

Yakışıklı oyuncu Sarp Apak 2017 yılında Bengisu Uzunöz ile dünya evine girmişti. Çiftin oğulları gece saatlerinde dünyaya gelirken mutlu haber sonrasında Sarp Apak merak konusu oldu. Peki, Sarp Apak kimdir, kaç yaşındadır?

07.09.2018 16:07  Güncelleme: 16:10

ile hayatımıza giren, ardından Kavak Yelleri, Yalan Dünya, Jet Sosyete gibi başarılı yapımlarla karşımıza çıkan ünlü oyuncu Sarp Apak baba olurken, oyuncunun hayatı merak konusu oldu. Peki, Sarp Apak kimdir? İşte, ayrıntılar..

SARP APAK KİMDİR?

Sarp Apak, 11 Kasım 1981 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelmiştir. Beş yaşına kadar Diyarbakır'da yaşayan Apak, daha sonra Bursa'ya taşınmış ve orada büyümüştür. Lise eğitimini Bursa Erkek Lisesi'nde tamamlayan oyuncu yetenek sınavlarına başvuru yaptı.

Ünlü Oyuncu <a class='keyword-sd' href='/baba/' title='Baba'>Baba</a> Oldu! Sarp Apak Kimdir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü 2004 yılında bitirdikten sonra İstanbulâ taşındı.

OYUNCULUK KARİYERİ

Sadri Alışık Tiyatrosu'nda sahneye konan "Ağır Roman" adlı oyunda dikkatleri üzerine çeken Sarp Apak, aynı yılın sonunda Yılmaz Erdoğan'ın ekibi, Grubu'na dahil oldu ve Yılmaz Erdoğan'ın filmi, "Organize İşler"de küçük bir rolde yer aldı.

Aynı dönemde Anadolu Kaplanı, En Son Babalar Duyar dizilerinde ve Doğtaş reklamlarında da rol aldı. "Sizinkiler Dünya Kaç Bucak" adlı çocuk oyununda oynadı ve bu oyunla Türkiye turnesine çıktı. Apak, Gazanfer Özcan – Gönül Ülkü Tiyatrosu'nda da Öp Babanın Elini adlı oyunda "Emrecan" rolünde oynamaktaydı.

Ünlü Oyuncu Baba Oldu! Sarp Apak Kimdir?

Sarp Apak, 2007 – 2011 yılları arasında dönemin ünlü gençlik dizisi Kavak Yelleri'nde Pelin Karahanlar, İbrahim Kendirci, Aslı Enver ve Dağhan Külegeç ile birlikte başrolü oynamıştır.

GÜLSE BİRSEL'İN GÖZDE OYUNCUSU

BKM Mutfak'ta stand-up gösterileri yapan oyuncu Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı Avrupa Yakası'ndaki Tanrıverdi rolüyle büyük ün yakaladı. Gülse Birsel'in gözde oyuncularından biri olan Sarp Apak, sonrasında yine senaristliğini Birsel'in yaptığı "Yalan Dünya" ve "Jet Sosyete" isimli yapımlarda yer aldı.

Ünlü Oyuncu Baba Oldu! Sarp Apak Kimdir?

Mahsun Kırmızıgül'ün hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı "Beyaz Melek" ve "Güneşi Gördüm" adlı filmlerinde de yer alan Sarp Apak, sinema kariyerine "O… Çocukları", "Karışık Kaset" gibi başarılı yapımlarla devam etti.

SIKI BİR BEŞİKTAŞ TARAFTARI

Sarp Apak, aynı zamanda sıkı bir taraftarı. Siyah-beyazlıların maçlarını kaçırmayan Apak, futbol tutkusuyla da tanınıyor. Apak, kendi yazıp bestelediği "Aşkınla Yandım" şarkısıyla da birçok rock müzik dinleyicisine kendisini sevdirmişti.

Ünlü Oyuncu Baba Oldu! Sarp Apak Kimdir?

ÜNLÜLERE YAPILAN UYUŞTURUCU OPERASYONUYLA GÜNDEME GELDİ

Sarp Apak, 2015 yılında ünlülere yapılan uyuşturucu operasyonuyla gündeme gelmiş, İstanbul 19. Ağır Ceza Mankemesi'nin kararınca "uyuşturucu kullanmak" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, "örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçundan beraat etti. Mahkeme, hapis cezasının bir yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi. Aynı davada gözaltına alınan isimler arasında Kenan İmirzalıoğlu, Hakan Yılmaz, Ersin Korkut, Murat Yıldırım, Engin Altan Düzyatan gibi ünlü isimler de vardı.

Son Dakika Güncel Ünlü Oyuncu Baba Oldu! Sarp Apak Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement