Vali Aksoy 'Yaşayan Atatürk Salonu'nda Tebrikleri Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Aksoy 'Yaşayan Atatürk Salonu'nda Tebrikleri Kabul Etti

Vali Aksoy \'Yaşayan Atatürk Salonu\'nda Tebrikleri Kabul Etti

Vali Hüseyin Aksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nün 91.Yıldönümü kutlamaları dolayısı ile Valiliğin 'Yaşayan Atatürk Salonu'nda düzenlenen Tebrikat Töreni'ne katıldı.

05.09.2013 11:26

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nün 91.Yıldönümü kutlamaları dolayısı ile Valiliğin 'Yaşayan Atatürk Salonu'nda Tebrikat Töreni düzenlendi. Törende Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile beraber tebrikleri kabul etti.

Törene Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir, Baro Başkanı Avukat Necat Anıl, Vali Yardımcıları Haluk Şimşek, Mehmet Ali Karatekeli, Hakan Kubalı, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı SG. Kur. Kıd. Alb. Mehmet Zeki Bodur, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, protokol üyeleri, askeri, idari ve mülki erkan katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Aksoy 'Yaşayan Atatürk Salonu'nda Tebrikleri Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement