Valimiz Özdemir Çakacak, Sağlıkta Hizmet Kalitesi Artıyor - Son Dakika
Güncel

Valimiz Özdemir Çakacak, Sağlıkta Hizmet Kalitesi Artıyor

Valimiz Özdemir Çakacak, Sağlıkta Hizmet Kalitesi Artıyor

Özdemir Çakacak, Türkiye'de ve Kırşehir'deki sağlık sektöründe verilen hizmetin kalitesinin her geçen gün arttığını söyledi.

15.03.2013 14:19

İl Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bekir Demirbaş, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Mehmet Öncel ve diğer sağlık kurumlarının yöneticilerinden oluşan heyet, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Valimiz Sayın Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti.

Ziyarette, sağlık hizmetlerine verdiği destekten dolayı Valimiz Sayın Özdemir Çakacak'a teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Selçuk Büyüker, teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye'de ve Kırşehir'de sağlık sektöründe verilen hizmetlerin kalitesinin her geçen gün arttığını belirten Valimiz Sayın Özdemir Çakacak; "Sağlıklı bir toplum yapısına ulaşmak için vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamak devletimizin öncelikli hedeflerinden birisi olmuştur. Bu anlayışla yürütülen Sağlıkta Yeniden Dönüşüm Projesi kapsamında bir çok ilimizde olduğu gibi Kırşehir'de de modern bir hastane yapılmış, tıbbi cihaz ve personel açığı giderilmiştir," dedi.

Zaman zaman sağlık çalışanlarının şiddete maruz kaldığını ifade eden Valimiz Sayın Özdemir Çakacak; Bu olayları kabul etmek mümkün değil. Sağlık hizmeti sunan hekimlerimize ve sağlık çalışanlarına karşı hoşgörülü ve saygılı olunmasını istiyoruz. Sağlık hizmeti veren ve alanların karşılıklı olarak birbirlerine saygılı olmaları gerekir, şeklinde konuştu.

Başta hekimler olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan Sayın Valimiz, Tıp Bayramının, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine vesile olmasını diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Valimiz Özdemir Çakacak, Sağlıkta Hizmet Kalitesi Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement