Van'a Kan Verdik - Son Dakika
Güncel

Van'a Kan Verdik

Van\'a Kan Verdik

Avcılar Belediyesi Kent Konseyi ve Kızılay'ın ortaklaşa olarak Van'daki depremde yaralanan vatandaşlar için kan bağışı kampanyası düzenledi.

19.11.2011 14:30

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Kaymakam Savaş Tuncer sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri basın mensupları kampanya katılar kan verdi. Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci yaptığı açıklamada Van'daki depremin ardından Türkiye'nin ayağa kalkıp, üzerine düşen görevi yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini belirtti.

Değirmenci Avcılar Belediyesi olarak birlik ve beraberlik için ellerinden geldiği kadar deprem bölgesine destekte bulunduklarını ifade ederek, Belediye olarak üç kamyon ihtiyaç malzemesini bölgeye ulaştırdıklarını bildirdi. Değirmenci kanların Van'daki depremzedelerin yaralına merhem olacağını ümit ettiğini belirterek, "Avcılar halkı bu acıları 1999 yılında en derinden hissetti yaşadı. Acıyı yaşayan Vanlı kardeşlerini daha iyi anlar. Yaptığımız bu son kan bağışının toplumun birlik ve beraberliğini perçinleyeceğini biliyorum. Bize destek veren tüm Avcılar halkına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Avcılar Kent Konseyi Başkanı CHP Meclis Üyesi Mehmet Dursunoğlu ise kan kanpanyasına katılan ve Van'lı kardeşlerine destek veren tüm Avcılar halkına minnettar olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Van'a Kan Verdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement