Van'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Van'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu

Van\'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu

Van Polisinin Düzenlediği Operasyonlarda 121 Kilo 748 Gram Esrar İle 173 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi.

27.12.2010 16:50

VAN'ın Çaldıran İlçesi'ndeki Devlet Hastanesi'ne kömür taşıyan kamyonette yapılan aramada 121 kilo 748 gram esrar ile bir beton mikserinde yapılan aramada 173 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Aldıkları istihbaratı değerlendiren Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, takibe aldıkları kömür yüklü kamyoneti, Erciş kontrol noktasında durdurdu. Plakası açıklanmayan İ.D., yönetimindeki kamyonette yapılan aramada, kömür torbaları içerisine gizlenmiş, 121 kilo 748 gram esrar ele geçirilirken, sürücü İ.D., gözaltına alındı.

Bir diğer operasyon ise yurda yasadışı yollardan getirildiği belirlenen kaçak sigaraya yönelik yapıldı. Takibe alınan ve plakası açıklanmayan Ö.M., yönetimindeki boton mikseri, yine Erciş kontrol noktasında durdurdurularak arama yapıldı. Yapılan aramada, beton mikserinin içerisinde 173 bin paket çeşitli markalarda kaçak sigara ele geçirildi. Beton mikseri sürücüsü Ö.M., gözaltına alındı.

Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü Osman Kale, operasyonu gerçekleştiren ekiplerine teşekkür ederek, her türlü kaçakçılığa karşı kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement