Vatandaşlardan Vali'ye: 1000 TL'nin Üzerinde Gelen Elektrik Faturası Var, Böyle Bir Şey Nasıl Olur? - Son Dakika
Güncel

Vatandaşlardan Vali'ye: 1000 TL'nin Üzerinde Gelen Elektrik Faturası Var, Böyle Bir Şey Nasıl Olur?

Hakkari'de bin TL'nin üzerinde gelen elektrik faturalarından şikayet eden vatandaşlar, çarşı merkezindeki esnafı ziyaret eden Vali Akbıyık'a "Böyle bir şey nasıl olur? Lütfen yardımcı olun" dedi.

14.01.2019 08:16  Güncelleme: 09:00

Hakkari'de vatandaşlar, çarşı merkezindeki esnafı ziyaret eden Vali İdris Akbıyık'tan yüksek gelen elektrik faturaları sorunu ile ilgili yardım istedi.

ESNAFI ZİYARET ETTİLER

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğulu ile birlikte çarşı merkezini dolaşan Vali İdris Akbıyık, esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Vali Akbıyık, babası ile yanına gelen ve kendisiyle tanışmak isteyen bir öğrenciyle de yakından ilgilendi.

Vatandaşlardan Vali'ye: 1000 TL'nin Üzerinde Gelen <a class='keyword-sd' href='/elektrik-faturasi/' title='Elektrik Faturası'>Elektrik Faturası</a> Var, Böyle Bir Şey Nasıl Olur?

"BÖYLE BİR ŞEY NASIL OLUR?"

Vali Akbıyık'ın etrafında toplanan vatandaşlar, "Sayın valim sizi çok seviyoruz sizden bir ricamız var. Elektrik faturaları son günlerde çok yüklü geliyor. Bazı aileler 700, bazıları, 800 bazıları ise 1 milyarın üzerinde fatura ödüyor. Böyle bir şey nasıl olur? Lütfen yardımcı olun" dedi.

Vatandaşlardan Vali'ye: 1000 TL'nin Üzerinde Gelen Elektrik Faturası Var, Böyle Bir Şey Nasıl Olur?

'KONUNUN ÜZERİNDE DURUYORUZ'

Vali Akbıyık ise bu konuyu mahalle muhtarlarının kendilerini ilettiğini belirterek, yüksek gelen faturaların üzerinde durduklarını söyledi. Bazı vatandaşlar ise Vali Akbıyık'a ilde fabrikaların bulunmadığını belirterek, kendileri gibi birçok işsizin bulunduğunu ve evlerine bir lokma ekmek bile götüremediklerini söylediler.

Vatandaşlardan Vali'ye: 1000 TL'nin Üzerinde Gelen Elektrik Faturası Var, Böyle Bir Şey Nasıl Olur?
Vatandaşlardan Vali\'ye: 1000 TL\'nin Üzerinde Gelen Elektrik Faturası Var, Böyle Bir Şey Nasıl Olur?
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vatandaşlardan Vali'ye: 1000 TL'nin Üzerinde Gelen Elektrik Faturası Var, Böyle Bir Şey Nasıl Olur? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement