Yanılmaz’ın Naaşı Elazığ’da - Son Dakika
Güncel

Yanılmaz’ın Naaşı Elazığ’da

Yanılmaz’ın Naaşı Elazığ’da

Ankara'da Yaşamını Yitiren Elazığ Milletvekili Ve Eski Belediye Başkanı Hamza Yanılmaz'ın Naaşı Saat 10.45'te Özel Bir Uçakla Elazığ Havaalanına Getirildi.

23.03.2011 15:07  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da yaşamını yitiren elazığ milletvekili ve eski belediye başkanı hamza yanılmaz'ın naaşı saat 10.45'te özel bir uçakla elazığ havaalanına getirildi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren havaalanına akın eden vatandaşlar merhum Yanılmaz'ın naaşını büyük bir hüzünle bekleyerek merhuma son görevlerini yerine getirdiler.

Ankara'dan hareket eden özel uçakla; Devlet Bakanları Mehmet Aydın, Cevdet Yılmaz, Ak Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, ilimiz Milletvekilleri M. Necati Çetinkaya, Faruk Septioğlu, Tahir Öztürk, Feyzi İşbaşaran, Erzurum Milletvekilleri İbrahim Kavas, Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa ilimize geldiler.

Elazığ protokolünün tamamı da sabahın erken saatlerinden itibaren havaalanında merhum Hamza Yanılmaz'ın naaşını beklediler. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun talimatlarıyla cenaze töreni için Elazığ Belediyesi vefat haberinin alındığı andan itibaren gerekli tüm tedbirleri aldı. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Asri Mezarlığında ve Hilalkent Camii Taziye Evindeki düzenlemeleri de yerinde inceleyerek, ekiplere gerekli talimatları verdi.

İzzetpaşa Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında hakka uğurlanacak merhum Hamza Yanılmaz'a yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar temenni ediyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yanılmaz’ın Naaşı Elazığ’da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement