Yaşlılar Haftası'nda Anlamlı Buluşma - Son Dakika
Güncel

Yaşlılar Haftası'nda Anlamlı Buluşma

Yaşlılar Haftası\'nda Anlamlı Buluşma

Büyükşehir Belediyesi'nin Huzurevi ve Sağlıklı Yaş Alma Merkezi sakinleri, Menemen Ayvacık Köyü'ndeki çocuklarla buluştu.

22.03.2013 10:38  Güncelleme: 10:45

Şarkılar söylenip hediyelerin dağıtıldığı, böreklerin açılıp keyifli sohbetlerin yapıldığı etkinlik, köyde tam bir bayram havası estirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi ile Sağlıklı Yaş Alma Merkezi sakinleri, bu "Yaşlılar Haftası"nda da minik öğrencileri unutmadı. Geçtiğimiz yıl Alaniçi Köyü'nü ziyaret eden Huzurevi sakinleri, bu kez Menemen'in Ayvacık Köyü İlköğretim Okulu'nda miniklerle bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu'nun da katıldığı etkinlik, köyde tam bir "bayram havası" estirdi.

Huzurevi ve Sağlıklı Yaş Alma Merkezi sakinlerinin kendi imkanları ile aldıkları hediyeler ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hediyeleri, öğrencileri çok sevindirdi. Büyüklerinin ellerini öperek hediyeler için teşekkür eden miniklerin anneleri ise okul bahçesinde yaptıkları gözleme, börek, sarma ve kekleri ikram etti. Hanımların hazırlıkları sırasında Türkegül Kocaoğlu da oklava ile hamur açtı. Dr. Kocaoğlu, "Öğrencilerimiz ile büyükleri arasındaki böyle bir sevgi alışverişinin görülmeye değer olduğunu düşünüyorum. Ben de bunun içinde olduğum için çok mutlu oldum" dedi.

Okul Müdürü Mehmet Doğan, Köy Muhtarı Erol Sevinç, öğretmenler ve velilerin de katıldığı ziyarette minikler şiir okuyup gösteriler yaptı ve büyükleriyle kaynaştı. Huzurevi sakinleri de öğrencilerle birlikte güzel bir gün geçirmekten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Okul Müdürü Doğan ve Muhtar Sevinç, minikler ve aileleri adına bu güzel ziyaret için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaşlılar Haftası'nda Anlamlı Buluşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement