Yaylalar Holding Plastik Sektörünü İstanbul'da Buluşturuyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yaylalar Holding Plastik Sektörünü İstanbul'da Buluşturuyor

05.09.2014 16:15

Plastiğin devleri' 3. ChemOrbis Türkiye Toplantısı'nda sektörü konuşacak

Plastik sektörünün global iş ağı ChemOrbis, üçüncü toplantısını Yaylalar Holding'in ana sponsorluğunda İstanbul'da gerçekleştirecek. Plastik sektörünün önde gelen firmaları, 9 Eylül 2014'de düzenlenecek olan III. ChemOrbis Türkiye Toplantısı'nda buluşacak.

Yaylalar Holding'in ana sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte petrokimya sanayinin önde gelen firmaları yeni iş ortakları geliştirme ve sektörün önemli konularını tartışma fırsatı yakalayacak. Yaylalar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Kemal Yayla, sektörün en önemli etkinliğine ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek ''Plastik sektöründe dünyanın önde gelen firmalarının katılacağı toplantının sektöre önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz'' dedi.

'Global Hammadde ve Olefin Piyasası', 'Global Poliofein Piyasası', 'Ortadoğu Kimyasallar Piyasası', 'İran Petrokimya Sektörü', 'Beyazdan Açık Griye Stiren ve Trevleri' 'Global PET Piyasaları' 'Global PVC Piyasaları' başlıklı oturumların gerçekleşeceği toplantıda ayrıca plastik sektörünün güncel piyasa bilgisini içeren bir panel de düzenlenecek. Dünyanın en önemli pazarlarındaki gelişmeleri aktaran sunumların yer alacağı toplantıda, piyasaya yönelik kısa dönemli beklentiler, arz-talep dengesi ve fiyat seviyelerini anlamaya yönelik bilgiler de ele alınacak.

Online Networking Platformu

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen ChemOrbis Türkiye Toplantısı'nda 'Online Networking Platformu' sunuluyor. Katılımcılar bu platform üzerinden etkinliğe gelmeden önce ve etkinliğin ardından diğer katılımcılarla online olarak iletişime geçebilecek. Bu sayede katılımcılar, ajandalarını özelleştirerek etkinlik öncesinde randevularını ayarlayabilecek.

III.ChemOrbis Türkiye Toplantısı'nda dünyanın önde gelen polimer/plastik hammadde üreticileri, tüccarları ve distribütörlerinin aralarında bulunduğu çok sayıda katılımcı yer alacak.

Geçtiğimiz yıl 17 ülkeden 180'den fazla şirketin katıldığı ChemOrbis Türkiye Toplantısı'na bu sene Avrupa, Asya ve Ortadoğu'nun önde gelen şirketlerinden olmak üzere 400'ün üzerinde katılımcı bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaylalar Holding Plastik Sektörünü İstanbul'da Buluşturuyor - Son Dakika


Advertisement