Yeni Yılda Daha Anlamlı Bir Hayat İçin "Yüreğinle Yaşa" - Son Dakika
Güncel

Yeni Yılda Daha Anlamlı Bir Hayat İçin "Yüreğinle Yaşa"

Yeni Yılda Daha Anlamlı Bir Hayat İçin "Yüreğinle Yaşa"

Eğitimci yazar Murat Tunalı, Yüreğinle Yaşa kitabı ile unuttuğumuz değerlere dikkat çekiyor.

26.12.2013 15:50

Kitabında, çağa ayak uydurmak için ruhumuzu, duygumuzu hatta insanlığımızı kaybettiğimizi söyleyen Murat Tunalı, mutlu olmanın sadece para kazanmaktan geçmediğini vurguluyor.

Yeni yılı kendiniz için bir dönüm noktası olarak görüyor ve hayata daha farklı bakmak istiyorsanız Murat Tunalı'nın kaleme aldığı "Yüreğinle Yaşa" size yol gösterecek. Hayatı daha anlamlı kılmak için ipuçları da veren kitap sevdiklerinizi için de güzel bir yılbaşı hediyesi olacak. Murat Tunalı, Yediveren Yayınevi'nden çıkan 7. kitabı Yüreğinle Yaşa isim kitabında; başarının, mutluluğun sadece para kazanmak, iyi şartlarda yaşamak olamadığını söyleyerek "Yüreğinizi koyduğunuz her şey güzeldir." diyor.

"Mutluluğa pamuk ipliği ile değil zincirle bağlanın…"

İçinde bulunduğumuz çağ, hızla gelişen teknoloji ve değişim çağı. Bu hıza ayak uydurabilmek için bizler de aynı hızda yaşıyoruz. Öyle ki ruhlarımızı, duygularımızı ve insanlığımızı gerilerde bırakarak… Okurlar, Yüreğinle Yaşa'da durup beklemeyi, zamanı hissetmeyi, insana değer vermeyi, kazanmanın paradan başka yollarla da olabileceğini görecek. Her sayfada gördüğünüz şey aslında yüreğiniz olacaktır. Yüreğinizle bütünleşip onunla yaşadığınızda yaşamın ne kadar farklı ve anlamlı olduğunu keşfedeceksiniz. Kitapta, yalnızca nefes alıp vermenin ve zamanın geçmesinin gerçekten yaşamaya yetmediğine bir kez daha vurgu yapıyor.

Yüreğinle Yaşa, birbiriyle bağlantılı yöntem ve fikirlerin yer aldığı 8 bölümden oluşuyor. Murat Tunalı, okurların kitap içinde kayda değer buldukları bilgileri ve yöntemleri mutlaka günlük hayatta kullanmalarını öneriyor.

Murat Tunalı Kimdir?

1982'de İzmir'de doğan Murat Tunalı, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden 2005 yılında mezun oldu. Akademik kariyerini yine İstanbul Üniversitesi'nde eğitim bilimleri alanında yüksek lisans yaparak devam ettirdi. Bireysel gelişim ve öğrenme psikolojisi alanındaki kariyerini kurumlara ve kişilere yönelik eğitim seminerleri vererek, çeşitli dergilerde makaleler kaleme alarak devam ettiriyor. Kültür merkezlerinde, danışmanlık şirketlerinde sayısız workshop ve seminer sunup yöneten eğitimci-yazar Murat Tunalı'nın yayınlanmış 7 eseri (Anlayarak Hızlı Okuma ve Öğrenme, Başarı Okulu, Konuşma Sanatı, Başarıya Götüren Anne Baba, Hızlı Okuma Teknikleri Eğitim Seti, Umudunu Kaybetme, Yüreğinle Yaşa.) bulunuyor. Hazırlayıp sunduğu seminer programları arasında ise; Stres Yönetimi, Hızlı Okuma Teknikleri, Etkin İletişim Becerileri, Telefonda Doğru ve Etkili Konuşma, Hafıza Teknikleriyle Öğrenmeyi Öğrenme, Zaman Yönetimi yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Yılda Daha Anlamlı Bir Hayat İçin 'Yüreğinle Yaşa' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement