Yıldırım Belediye Başkanı, "Milletimiz En Doğru Kararı Verecektir" - Son Dakika
Güncel

Yıldırım Belediye Başkanı, "Milletimiz En Doğru Kararı Verecektir"

Yıldırım Belediye Başkanı, "Milletimiz En Doğru Kararı Verecektir"

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oyunu ailesi ile birlikte kullandı.

25.06.2018 09:12

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, eşi Şükran Edebali, oğulları Yusuf ve Yekta Edebali ile birlikte Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oyunu Akıncıtürk İhsan Dikmen İlkokulu'nda kullandı. 2395 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Ülkemizin siyasal yaşamı içerisinde tek çare ve tek karar mercii millet iradesidir. Bugün Türkiye'de 60 milyon seçmen sandık başına koşuyor. Yıldırım'da 460 bin seçmenimiz oyunu kullanıyor. Seçimlerin huzur, güven ve demokratik olgunluk içerisinde sonuçlanmasını temenni ediyorum. Ben de oyumu ailemle beraber Akıncıtürk İhsan Dikmen İlkokulu'nda kullandım. Buradaki huzur ve güven ortamına da şahit oldum. Onurlu ve izzetli bir yaşamın yegane referansı millet iradesidir. Milletimiz en doğru kararı verecektir. Bugüne kadar saha çalışmalarında adaylar ve partiler söyleyeceklerini söylediler. Son söz ise milletimizindir. Milletimizin verdiği kararın hepimizin başının üstünde yeri var. Seçimlerin Yıldırım'ımıza, Bursa'mıza, aziz milletimize ve gönül coğrafyamıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" dedi.

'DEMOKRASİNİN ÖNÜNDE ENGEK YOK'

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oy kullanmak isteyen dezavantajlı kişilere yönelik hizmetlerini, oy verme işlemi süresi içerisinde sürdürdüklerini vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Oy kullanmak isteyen engelli, sandığa gidemeyecek durumdaki hasta ve bakıma muhtaç kişileri oy kullanma yerlerine taşıyarak vatandaşlık görevlerini yerine getirmelerine yardımcı olduk. Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi'nin 444 16 02 numarasından başvuru yapan vatandaşlarımızı, evlerinden alarak oy kullanacakları okula ulaştırdık ve oy verme işlemleri tamamlandıktan sonra evlerine geri bıraktık" bilgisini verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırım Belediye Başkanı, 'Milletimiz En Doğru Kararı Verecektir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement