Yusuf Uyar Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Yusuf Uyar Seçim Sonuçları

Yusuf Uyar Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Konya Derebucak belediye başkan adayı olan Yusuf Uyar isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Konya Derebucak belediye başkan adayı olan Yusuf Uyar isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Derebucak ilçesinde toplam 4 aday ile yarışan Yusuf Uyar isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti Konya Derebucak adayı Yusuf Uyar kimdir? İyi Parti Konya Derebucak adayı Yusuf Uyar yüzde kaç oy aldı?

Yusuf Uyar Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Konya Derebucak belediye başkan adayı olarak gösterilen Yusuf Uyar Derebucak ilçesinde % 38,46 oranında oy almıştır. Derebucak ilçesinde % 38,46 oranında oy olan Yusuf Uyar adlı İyi Parti adayı toplamda 1.491 adet oy sayısına ulaştı.

Yusuf Uyar Kimdir?

Yusuf uyar, Derebucak ilçesinin Gencek mahallesinde doğmuş, ilköğrenimini Şehit Orhan Parlakkaya İlkokulu'nda okumuştur. Uyar, 2009 yılında Derebucak ilçesinin Gencek beldesinde bir dönem belediye başkanlığı yapmıştır. 1990-2009 yılları arasında çiftçilikle uğraşmış ve bu uğraşısına halen devam etmektedir. Yusuf Uyar, evli ve 6 çocuk babasıdır.

Konya Derebucak ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Yusuf Uyar Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement