Zer Altın Palmiye Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Zer Altın Palmiye Ödülleri Sahiplerini Buldu

Zer Altın Palmiye Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bu yıl Ceylan İnşaat'ın ana sponsorluğunda gerçekleşen Altın Palmiye Ödülleri'nin kazananları açıklandı.

26.04.2018 11:33

Halk oylaması sonucunda Hande Yener, Soner Sarıkabadayı, Barış Ardıç, Elçin Sangu, Ahmet Kural ve Murat Cemcir, farklı dallarda birinciliğin sahibi oldu. Ödüller ise sahiplerine 7 Mayıs Pazartesi günü Özge Ulusoy'un sunacağı törende takdim edilecek.

Bu yıl beşinci kez Ceylan İnşaat ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Altın Palmiye Ödülleri'nin halk oylaması sonuçlandı.

Ödüller kapsamında sinema, televizyon ve müzik alanında 28 kategoride adaylar kıyasıya yarıştı ve internet sitesi 'www.altinpalmiye.com' üzerinden oyların kullanıldığı ödüllere rekor düzeyde katılım gerçekleşti. Her IP'den bir defa oy kullanılan ödül kategorileri için 2 milyon 643 bin 162 oy atıldı.

Türkiye Altın Palmiye Ödülleri'nin bu yıl ana sponsorluğunu 'Zer' markasıyla üstlendiklerini söyleyen Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, ülkemizdeki sanatçıları destekleyen böyle önemli bir projede yer almaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Ceylan, "Uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilen böylesine önemli bir organizasyonda yer almak bizim için çok kıymetli. Halk oylaması sonucunda 28 farklı kategoride ödül alan isimler ve yarışmadaki diğer isimler, halkın severek takip ettiği isimler. Bu nedenle halkın sevgisini kazananmış isimlerle aynı platforma olmak çok önemli. Bu nedenle Ceylan İnşaat Ailesi olarak, böylesine büyük bir ekibin içinde yer almaktan oldukça mutluyuz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zer Altın Palmiye Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement