1 Mart Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Güncel

1 Mart Coşkuyla Kutlandı

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın 1 Mart Muhasebeciler Günü etkinlikleri gün boyunca devam etti.

02.03.2016 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabah saatlerinde Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan etkinlikler, akşam saatlerinde Kocaeli SMMM Odası hizmet binasında gerçekleştirilen kokteyl, plaket sunumu ve konserle tamamlandı.

KSMMMO, 1 Mart Muhasebeciler Günü'nü doyasıya kutladı. İlk olarak sabah saatlerinde Kültür Tepesi'nde yer alan Atatürk anıtına çelenk bırakan meslek mensupları ardından gün boyunca muhasebeciler gününe özel resmi ziyaretlerde bulundu.

YOĞUN KATILIM OLDU

Akşam saatlerinden itibaren ise kutlamaların adresi, Kocaeli SMMM Odası hizmet binası oldu. Hizmet binasında gerçekleştirilen etkinliğe Kocaeli SMMM Odası Başkanı Fikret Gökmen'in yanı sıra oda yönetim kurulu üyeleri, Sakarya SMMM Odası Başkanı Selahattin Çakırsoy, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun, SGK İl Müdürü Nurettin Nacar, Kocaeli Defterdarı Dursun Ali Özel, Kocaeli Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Mehmet Fatih İslamoğlu, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç ve Kocaeli eski Milletvekili Eyüp Ayar katıldılar.

BAŞKAN GÖKMEN İZMİTLİLER'i UNUTMADI

Gerçekleştirilen kokteylin ardından meslekte 35. Yılını tamamlayan oda üyelerine protokol üyeleri tarafından plaket sunumu gerçekleştirildi. Gecede konuşma yapan KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, "mesleğimiz insanlığın ilk dönemlerinden beri var olan bir meslek. Bilimsel anlamda ise mesleğimiz 1400'lü yıllara dayanıyor. Bizler için yaşam felsefesi haline gelen mesleğimiz bundan sonraki süreçte daha da önemli hale gelecektir. Onun dışında 1 Mart aynı zamanda İzmit'imiz için acının yıldönümü. 1 Mart 1958 tarihinde yaşanan "Üsküdar Vapuru" faciasında onlarca hemşehrimizi kaybettik. O nedenle deniz kazasında kaybettiğimiz İzmitliler'i saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.
Gökmen'in konuşmasının ardından ise gece, Şef Neşe Sarısözen Adalı yönetiminde, Kocaeli SMMM Odası korosunun gerçekleştirdiği Türk Sanat Müziği konseriyle son buldu. Oda korosu, konsere gelenler tarafından yoğun alkış aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 1 Mart Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement