15 Temmuz'un İkinci Yılında Kahramankazanlılar Meydanlara Akın Etti - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz'un İkinci Yılında Kahramankazanlılar Meydanlara Akın Etti

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “İşte bu büyük asil Türk milleti, vatanına, milletine, birliğine, kardeşliğine bir saldırı gerçekleştiğinde arkasında CIA de olsa, MOSAD da olsa, ABD de olsa, Batı da olsa, tank da olsa, top da olsa, tüfek de olsa imanı ile dur demesini bildi...

16.07.2018 02:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "İşte bu büyük asil Türk milleti, vatanına, milletine, birliğine, kardeşliğine bir saldırı gerçekleştiğinde arkasında CIA de olsa, MOSAD da olsa, ABD de olsa, Batı da olsa, tank da olsa, top da olsa, tüfek de olsa imanı ile dur demesini bildi ve bundan sonra da bilecektir" dedi.

FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminin komuta merkezi olan 4'üncü Ana Jet Üs Komutanlığından kalkarak sivil halkı, TBMM'yi ve devlet kurumlarını bombalayan F-16'ları engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan'da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında Mehteran ekibi eşliğinde meşaleli ve Türk bayraklarıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Yürüyüşü düzenlendi.

Yürüyüşe Kaymakam Engin Aksakal, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, şehit yakınları ve gaziler ile binlerce vatandaş katıldı. Kahramankazan Kent Meydanı'nda son bulan yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu.

Meydanda düzenlenen etkinliklere Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı. Destici, 15 Temmuz gecesi yaralanan vatandaşlara müdahale eden Kahramankazan Devlet Hastanesi eski Başhekimi Uğur Yıldız ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederek protokol ile birlikte çiçek verdi.

Destici, yaptığı konuşmada 15 Temmuz hain darbe girişiminden bu yana tam 2 sene geçtiğini belirterek, "İşte bu büyük asil Türk milleti vatanına milletine birliğine kardeşliğine bir saldırı gerçekleştiğinde arkasında CIA da olsa, MOSAD da olsa, ABD de olsa Batı da olsa tank da olsa top da olsa tüfek de olsa imanı ile dur demesini bildiğin ve bundan sonra da bilecektir" dedi.

Etkinliklerde Kahramankazan 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Derneği üyelerince lokma tatlısı dağıtıldı. Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan gece sabaha kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz'un İkinci Yılında Kahramankazanlılar Meydanlara Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement