19 Eylül Gaziler Günü - Son Dakika
Yerel

19 Eylül Gaziler Günü

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

18.09.2015 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gülşen mesajında, Türk milletinin, tarihi boyunca bağımsızlığını ve özgürlüğünü korumak için sayısız zorluklara katlandığını belirtti.

Bu zorlukları aşmada gerçek pay sahiplerinin şehit ve gaziler olduğunu belirten Gülşen, şehit ve gazilerin ortaya koydukları azim ve kararlılığın ulusal varlığın güvencesi olduğunu söyledi.

Türkiye'de gazilerin ve şehitlerin sayesinde huzur ve güven içerisinde yaşanıldığını belirten Gülşen şu ifadeleri kullandı:

"Bulunduğumuz coğrafya tarihin en kanlı savaşlarına, en karmaşık siyasi oyunlarına sahne olmuştur. Dün Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Kore'de, Kıbrıs'ta, bugün de terörle mücadelede vatanın müdafaası ve dünya barışı için şahadete ulaşan ve gazi olarak dönen kahraman evlatlarımızdı.  Bugün de ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak için fırsat arayan dış güçlerin desteklediği kanlı terör örgütüne karşı da topyekun mücadelemiz kararlılıkla yürütülmektedir. Vatan ve vatan sevgisinin mukaddesliği, şehitlerimiz ve gazilerimiz tarafından tasdik edilmiş bir gerçektir. Bu mübarek vatanın her karış toprağı kanla yoğrulmuş, masum yuvalara namahrem eli değmemesi için binlerce can feda edilmiştir. İnancımızın temeli olan, hakkı hakim kılmak davası için, vatan ve mukaddesat uğrunda çaba sarf eden, gayret gösteren, bütün gücüyle şerre karşı, fitne ve fesat tohumlarının yeryüzünde yayılmasına engel olmak için gayret göstermiş olan, birlik ve beraberliğimizin, milli ve manevi değerlerimizin, vatan sevgisinin en soylu sembolleri olan gazilerimize ve şehitlerimize layık olmak bizim asli vazifemizdir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 19 Eylül Gaziler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement