19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'na Doğru

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

18.05.2016 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ercoşkun, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin istikbalinin istiklal şuuruyla yetişen gençlere emanet olduğuna vurgulayarak, "Gençlerimizin yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıda her geçen gün daha da güçlenen Türkiyemizin aydınlık geleceğini görüyor, gençlerimize güveniyoruz." ifadesini kullandı.

Ercoşkun, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bizim en temel görevimiz, gençlerimize çok daha kalkınmış, çok daha gelişmiş, çok daha müreffeh bir ülke bırakmaktır. İnanıyorum ki gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla, medeniyet yürüyüşümüzü çok daha ileri mesafelere taşıyacaklardır. Bu duygularla, milletimizin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle ve şükranla anıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement