Çukurova Belediye Başkanı Seçilen Soner Çetin Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Çukurova Belediye Başkanı Seçilen Soner Çetin Göreve Başladı

CHP'den Çukurova İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Soner Çetin, mazbatasını alarak göreve başladı.

02.04.2014 12:54  Güncelleme: 13:47

CHP'den Çukurova ilçe Belediye Başkanlığına seçilen Soner Çetin, mazbatasını alarak göreve başladı.

Çetin, seçmenleriyle birlikte adliye binasına gelerek mazbatasını Çukurova İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mikail Aşar'dan teslim aldı.

Çetin, seçim sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür ederek, başarının partililerin tamamına ait olduğunu söyledi.

Eski Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan'dan teslim alacağı bayrağı yükseğe taşımak için çalışacağını belirten Çetin, "Çukurova ilçemize ve Adana'ya hayırlı olsun. İnşallah Çukurova'yı çok güzel günler bekliyor" dedi.

Daha sonra Çukurova Belediye binasına geçen Çetin'i burada belediye personeli ve partililer karşıladı.

Çetin'i makamda karşılayan eski başkan Yıldıray Arıkan,  Çetin'e başkanlığı devretmenin kendisi için bir onur olduğunu ifade ederek, "Ne mutlu ki bir CHP li belediye başkanı, CHP li bir başkana görevini devrediyor. Bunu bir nöbet değişimi olarak düşünmemiz lazım. Bizim başlattığımız, yaptığımız başarılı hizmetleri Soner kardeşimiz kaldığı yerden sürdürecek" dedi.

Başkanlık mührünü Arıkan'ın elinden alan Çetin ise şunları kaydetti:

"Biz bayrağı bugün kendisinden teslim alıyoruz. Bu bir bayrak yarışı. Devlette devamlılık esastır. Beni çok mutlu eden olay, CHP'nin bayrağının dalgalandığı belediyemizde bundan sonra da dalgalanmaya devam edecek olması. Bundan sonra bizim işimiz daha kolay. Alt yapısı hazır bir ilçeye hizmet etmek kalıyor geriye. Şu saat itibariyle verdiğim her sözün arkasındayım. Bize oy vermiş, vermemiş böyle bir ayırım yapmadan tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çukurova Belediye Başkanı Seçilen Soner Çetin Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement