2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Eski Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, yeni Belediye Başkanı Ömer Açıkel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

09.04.2014 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, yeni Belediye Başkanı Ömer Açıkel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti'den aday olan ve kazanamayan Ali Osman Erbir, MHP'den Belediye Başkanı seçilen Ömer Açıkel'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Erbir, seçimlerin bir demokratik yarış olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bu yarışta Sarıkaya halkı Ömer Bey'i tercih etti ve buna saygı duymaktan başka hiç kimsenin yapabileceği bir şey  yoktur. Ben kendisine görevinde başarılar diliyorum. Çünkü bu başkanlık koltuğunda oturan arkadaşımızın başarılı olması demek, Sarıkaya'mızın başarılı olması demektir. Biz de AK Parti İlçe Teşkilatı olarak ilçemize kazandırılması gereken tüm hizmetlerin takipçisi olacağız. Belediye hizmetlerinin yürütülmesinde de Ömer Bey, ihtiyaç duyarsa ve bize fikir danışırsa her zaman da yardımcı olacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın."

Açıkel ise Erbir ve ekibine bu ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şu ifadelerde bulundu:

"Önemli olan memleketimiz için bir şeyler yapabilmektir. Ali Osman Erbir Bey'e 10 yılda yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz. Bu memlekette bir taşın üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Bizler, seçildikten sonra parti rozetimizi çıkararak bütün Sarıkayalıların başkanı olmak için geldik. Bu memleket bizimdir ve bu memleketin kalkınması için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz." - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement