2016'nın Unutulmaz En Şık 4 Kadını - Son Dakika
Kadın

2016'nın Unutulmaz En Şık 4 Kadını

2016\'nın Unutulmaz En Şık 4 Kadını

Geride bırakmaya hazırladığımız 2016 yılının unutulmaz en şık 4 kadınını seçtik.

29.12.2016 14:42  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşte, davetten galaya nişandan düğün törenine, baştan aşağı kusursuz bir görünüme imza atan, güçlü stilleriyle akıllara kazınan kadınlar…

Emine Erdoğan'ın 29 Ekim Zarafeti

Harika tasarımları üzerinde güçlü bir zarafetle taşıyan First Lady Emine Erdoğan, 2016'nın en şık kadınlarından. 29 Ekim resepsiyonunda tercih ettiği siyah elbisesi, üzerinde kullandığı siyah – beyaz pelerin kollu ceketiyle kusursuz bir kombine imza attı.

Sümeyye Erdoğan'ın Nişanlığı ve Gelinliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın nişan ve düğünü 2016'ya damga vuran törenler arasında. Güçlü stil sahibi kadınların temsilcilerinden olan Sümeyye Erdoğan, en özel günlerinde en özel tasarımları üzerinde zarafetle taşıdı. Pudra tonlarındaki nişanlığı, harika işlemelerle hareketlendirilen pelerini, pileli kabarık etekleriyle şık ve elegan bir görüntüyü yansıttı.

Nişan kıyafetiyle birçok kadına ilham veren Sümeyye Erdoğan'ın gelinliği de merakla beklendi. O anlamlı ve özel gündeki gelinlik seçimiyle de beğeni toplayan Sümeyye Erdoğan, beyazlar içinde zarafeti temsil etti.

Büşra Ayaydın'dan Gala Şıklığı

Uzun süredir aklında planladığı ancak bir gecede verdiği kararla tesettüre giren güzel oyuncu Büşra Ayaydın, rol aldığı filmin galasında giydiği elbisesiyle 2016'ya damga vuranlardan oldu. Gece mavisi, etek ucu desenli elbisesi, mavi tonlarındaki şalıyla minimal şıklığı yakalayan isim, güzelliğini stiliyle destekledi.

Ayşe Sena Pektemek'in Göz Alıcı Gelinliği

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Mustafa Pektemek'in zarif eşi Ayşe Sena Pektemek, kusursuz işlemeli kabarık gelinliğiyle 2016'ya adını yazdırdı. Güzelliğiyle olduğu kadar stil sahibi duruşuyla da kendine hayran bırakan Ayşe Sena Aksoyman, en özel gününde uzun duvağıyla akıllara kazındı.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Kaynak:

Son Dakika Kadın 2016'nın Unutulmaz En Şık 4 Kadını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement