22. Uluslararası Ankara Caz Festivali Başlıyor! - Son Dakika
Kültür Sanat

22. Uluslararası Ankara Caz Festivali Başlıyor!

22. Uluslararası Ankara Caz Festivali Başlıyor!

22. Uluslararası Ankara Caz festivalinde ziyaretçilere birbirinden özel ve keyifli anlar yaşatacak.

08.05.2018 14:18  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransız Kültür Merkezi'nin ve Samm's Bistro'nun katkıları ile ülkemize ilk kez gelecek olan Kamerun ve Fransa'dan Charlott Wassy Quintet'in 8 Mayıs Salı günü saat 21:30'da sahne almasıyla festival açılışı gerçekleşecek.

Festivalin birinci gününde Bilkent Üniversitesi'nin grafik tasarım öğrencilerinin festival için yapmış oldukları grafik çalışmaların yer alacağı Bilkent Center Alışveriş Merkezinde yer alacak olan sergi açılacak. Sergi festival süresince ücretsiz ziyaret edilebilecek. "Bilkent Station Festival Alanı" kurulacak ve Karsu Plays Atlantic Records "Ahmet Ertegün Anısına" projesi ile ilk kez 9 Mayıs akşamı saat 20.00'da Ankara'da konser verecek.

9-12 Mayıs tarihleri arasında "Bilkent Station Festival Alanı" gün boyunca sergiler, atölye çalışmaları ve söyleşilerin yanı sıra birbirinden değerli kadın müzisyenlerin saat 20:00'de başlayacak konserleri ile devam edecek.

13 Mayıs Pazar günü Anneler Günü'nde ise "Tepe Prime Avenue"de Türk Deniz Kuvvetleri Yıldızlar Orkestrası'na Yıldız İbrahimova, Ülkü Aybala Sunat ve Su İdil'in eşlik edeceği konser ücretsiz olarak izlenebilecek.

Festivalin iletişim sponsorlarından D&R'ın live etkinlikleri kapsamında "Dünyanın en önemli sahnelerinden New York Carnegie Hall'da ve North Sea Jazz Festivali'nde verdiği konserlerde ayakta alkışlanan, caz, blues, soul, funk ve Türk Müziği'ni harmanlayan Karsu imza günü ile müzikseverlerle buluşacak.

"Kadın ve Caz" temasıyla bu yıl 22'nci yaşını kutlayan festival 8-13 Mayıs tarihlerinde Ankara'da caz rüzgarları estirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 22. Uluslararası Ankara Caz Festivali Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement