23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

- İl Milli Eğitim Müdür Vekili İsa Güneş'in konuşması Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak geldikleri kentte eğitimlerine devam eden Suriyeli öğrenciler de Grup Tillo'nun "Ortağız Bir Namusa" eserini Türkçe, Kürtçe ve Arapça seslendirmesi Babalar ve çocuklarının gol atma yarışmasına katıldığı...

23.04.2018 14:00

- İl Milli Eğitim Müdür Vekili İsa Güneş'in konuşması

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak geldikleri kentte eğitimlerine devam eden Suriyeli öğrenciler de Grup Tillo'nun "Ortağız Bir Namusa" eserini Türkçe, Kürtçe ve Arapça seslendirmesi

Babalar ve çocuklarının gol atma yarışmasına katıldığı törende çuval, elma yeme ile yumurta yarışmaları ve farklı yarışmalardan görüntü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

SİİRT - Siirt'te Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan tören, Atatürk Stadyumu'nda devam etti.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili İsa Güneş, törende yaptığı konuşmada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün millet için bir önüm noktası olan 23 Nisan'ı geleceğin teminatı olarak gördüğü çocuklara armağan ettiğini söyledi.

Bayramın dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olduğuna işaret eden Güneş, "Bu bayram bütün insanlık için barış dolu aydınlık bir gelecek çağrısıdır." dedi.

Konuşmanın öğrenciler şiir okudu, Türkiye'nin yanı sıra farklı ülkelerin kültürlerini yansıtan dans gösterilerini sundu ve el ele tutuşarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak geldikleri kentte eğitimlerine devam eden Suriyeli öğrenciler de Grup Tillo'nun "Ortağız Bir Namusa" eserini Türkçe, Kürtçe ve Arapça seslendirdi.

Babalar ve çocuklarının gol atma yarışmasına katıldığı törende çuval, elma yeme ile yumurta yarışmaları ve farklı yarışmalar düzenlendi.

Vali Ali Fuat Atik, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt 3. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Oğuzhan Pehlivan, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay'ın da katıldığı tören, veliler tarafından beğeniyle izlendi.

Tören, resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement