24 Haziran Seçimlerinin Ardından - Son Dakika
Güncel

24 Haziran Seçimlerinin Ardından

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, "Seçim süreci boyunca itina gösteren, birbirini üzmeden, kırmadan bu süreci geçiren tüm siyasi partilere de bir kez daha teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum.

27.06.2018 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, "Seçim süreci boyunca itina gösteren, birbirini üzmeden, kırmadan bu süreci geçiren tüm siyasi partilere de bir kez daha teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum." dedi.

Doğanay, 24 Haziran seçimlerine ilişkin parti binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda Doğanay'a, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Bolu milletvekili adayı Metin Vural ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Türkiye'nin 25 Haziran'a yeni bir sistemle uyandığını söyleyen Doğanay, seçim süreci boyunca çalışmalara katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Doğanay, Türk milletinin ilk defa seçilen bir başkanlık sistemine geçiş yaptığını aktararak, "Bolu'daki siyasi partilere de bu teşekkürü iletmemiz gerektiğini düşünüyorum. Öncellikle siyasi partiler denince Cumhur İttifakı'nın tarafı olan başta Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanından, milletvekili adaylarından ve yine Büyük Birlik Partisi olmak kaydıyla onlara teşekkürü bir borç biliyorum. Cumhur İttifakı'nda birleştikleri ve ilk turda seçilmesinden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bolu'da yaşanan siyasi sürecin barış ve huzur içerisinde geçtiğine değinen Doğanay, şöyle devam etti:

"Alanda diğer siyasi partilerle doğal olarak bir çalışma sürecimiz oldu. Bunun içerisinde başta Cumhuriyet Halk Partisi olmak kaydıyla Bolu'da kavgasız ve gürültüsüz süreç yaşandı. Benim için en önemli konulardan biri bu çünkü biz küçük bir şehirde yaşıyoruz. Bu küçük şehirde yaşarken siyaset uğruna her şeyi kırıp döküp yakmanın bir mantığı olmadığına inanıyorum. Bunu 3 yıldır da sürekli olarak dillendiriyorum. Seçim süreci boyunca itina gösteren, birbirini üzmeden, kırmadan bu süreci geçiren tüm siyasi partilere de bir kez daha teşekkür ediyorum. Bolu küçük bir şehir ve Bolu hepimizin."

Doğanay, Bolu genelinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 65'lik bir destek olduğuna anlatarak, "Sayın Cumhurbaşkanımızın aldığı oyların altında AK Parti'nin aldığı bir oy var. Tabii ki biz AK Parti ailesi olarak buradan üzerimize düşen sorumluluğu alıp, kendi iç dünyamızdaki muhasebemizi de yaparak yolumuza devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Haziran Seçimlerinin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement