28 Lösemi Hastasını Mutlu Edebilmek İçin Lösev İyilikler Tır'ı Bilecik'e Geldi - Son Dakika
Yerel

28 Lösemi Hastasını Mutlu Edebilmek İçin Lösev İyilikler Tır'ı Bilecik'e Geldi

Çocuklara mutluluk dağıtan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV)’in İyilikler TIR’ı Bilecik’te.’’Anadolu’ya TIR Dolusu LÖSEV Yardımı’’ projesi kapsamında Bilecik Aile Çay Bahçesi önünde kurulan TIR, Türkiye geneli LÖSEV’e kayırlı 20 binin üzerinde lösemili ailelere yardımlarını ulaştırıyor.

03.05.2016 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuklara mutluluk dağıtan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV)'in İyilikler TIR'ı Bilecik'te.

"Anadolu'ya TIR Dolusu LÖSEV Yardımı" projesi kapsamında Bilecik Aile Çay Bahçesi önünde kurulan TIR, Türkiye geneli LÖSEV'e kayırlı 20 binin üzerinde lösemili ailelere yardımlarını ulaştırıyor. LÖSEV yardım TIR'I hakkında bilgi veren Bursa LÖSEV Sosyal Hizmetleri sorumlusu Aylin Babaoğlu, 20 binin üzerinde lösemili ailelere gıda, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar gibi yüzlerce yardım yaptıklarını söyledi. Babaoğlu, "LÖSEV'e kayıtlı lösemili çocuklar ve ailelerin yüzlerini güldürmek amacıyla il il geziyoruz. Bilecik'te LÖSEV'e kayıtlı 28 lösemili çocuk ve yetişkin hastalarına el uzatmak için buraya geldik. Ankara'dan yola çıkan İyilikler TIR'ı dün Kütahya, bugün Bilecik'te ve yarın da Bursa'ya gideceğiz. TIR'ımızda kıyafet, yiyecek, temizlik malzemeleri ve maddi yardımlar gibi yardımlarda bulunuyor. Bu gördüğünüz tüm ürünler önceden bağışlanan ürünler ve aileler ihtiyaçlarınca istedikleri malzemeleri gelip alabiliyorlar. Bir çocuğun gülümsemesinden daha mutlu ne olabilir ki. TIR'larımızı gören herkes her yere gidip bağış yapabilirler" dedi.

Öte yandan Bilecik Osmaneli'de yaşayan ve hediye edilen bisiklet sonrası sevinci gözlerinden okunan 6 yaşındaki lösemi hastası Ceyda Nur Kaya, LÖSEV görevlileri ile fotoğraf çektirdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 28 Lösemi Hastasını Mutlu Edebilmek İçin Lösev İyilikler Tır'ı Bilecik'e Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement