3 günlük köpek yavrularını poşete koyup çöpe atan vicdansız kadın kamerada - Son Dakika
Güncel

3 günlük köpek yavrularını poşete koyup çöpe atan vicdansız kadın kamerada

ABD'nin California eyaletinde geçtiğimiz aylarda 3 günlük 7 tane köpek yavrusunu bir poşetin içerisinde çöp kutusuna atan Deborah Sue Culwell 1 yıl hapis cezası aldı. Olay anı kameraya yansıdı.

16.08.2019 16:20  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin California eyaletine bağlı Coachella bölgesinde geçtiğimiz Nisan ayında bir kadın, 3 günlük 7 tane köpek yavrusunu çöpe atarken güvenlik kamerasından tespit edildi. Yavru köpekleri 33 derecelik sıcakta bir poşetin içerisinde çöpe atan 54 yaşındaki Deborah Sue Culwell'a 1 yıl hapis cezası verildi.

7 YIL BOYUNCA HAYVAN SAHİBİ OLMASI YASAK

Riverside County Bölge Savcılığı'ndan yapılan açıklamada, hapis cezasına ek olarak Culwell'ın 7 yıl boyunca resmi denetimli serbestlik cezası almasına karar verilerek bu 7 yıl boyunca hayvan sahibi olmasının yasaklandığı bildirildi.

3 günlük köpek yavrularını poşete koyup çöpe atan vicdansız kadın kamerada

GÖZALTINA ALINDI

Culwell, güvenlik kamerası kayıtlarında fark edildikten sonra polis tarafından aranmaya başlamış, bir süre sonra da yakalanarak gözaltına alınmıştı.

3 günlük köpek yavrularını poşete koyup çöpe atan vicdansız kadın kamerada

38 KÖPEĞE EL KONULDU

Culwell'in evinde baktığı 38 adet köpeğe el konulmuştu. Köpekleri çöp kutusunda fark eden bir adam onları yakındaki bir mağazaya getirmiş, mağaza görevlileri hayvanları koruma derneğine haber vermişti.

Riverside İlçesi Hayvan Hizmetleri, çöpe atılan 7 köpek yavrusundan 1 tanesinin günler sonra öldüğünü açıklamıştı.

3 günlük köpek yavrularını poşete koyup çöpe atan vicdansız kadın kamerada
3 günlük köpek yavrularını poşete koyup çöpe atan vicdansız kadın kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 3 günlük köpek yavrularını poşete koyup çöpe atan vicdansız kadın kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Duyarlı Vatandaş : Allah o köpekleri cennetine alsın inşallah. Allah onlara sessiz kullarım demiş sessiz kullar onlar melek ki. Dilleri yok ki konuşsun derdini anlatsın. Pek çok insandan daha insan o sessiz kullar yazık. 2 5 Yanıtla
    erik: Cennet sadece insan oğluna ait hayvanlar giremez bilginize 0 0 TEMİZ KALP: GÜZEL İNSAN :) 0 0 alper: allah kuranda kendi yarattığı maymunu aşağılık görerek “İçinizden cumartesi günü haddi aşanları elbette bilirsiniz. Biz böyle yapanlara “Aşağılık maymun olun!” dedik. Bunu, hem bu hâdiseye şahit olanlara, hem de sonradan gelecek olan nesillere bir ibret ve korunacaklara da bir öğüt kıldık”(Bakara, 2/65-66). Köpekleride takacagını zannetmiyorum 0 0
  • FX: Deborah Sue Culwell denilen bu kadını alıkoyup saatlerce küveti su ile doldurduktan sonra kafasını suya daldırıp daldırıp çıkarırdım nefese nefese kaldığında dünyanın kaç bucak olduğunu anlardı şerefsiz pislik ama bu yetmez üstüne bir de bunu kapatıp açlıktan ölümünü soğukkanlılıkla izlerdim bunların aldığı oksijen bile haram ayrıca ne demişler kötülük daha büyük kötülüğü doğurur. 1 0 Yanıtla
    TEMİZ KALP: KORKU FİLMİLERİNİ AZ İZLE :) 0 0
  • CENAN: 1 TANESI OLMUS ALLAHTAN 0 0 Yanıtla
  • ben delı kadır ulen: gel benle yasa sanada bakarım encıklerede 0 0 Yanıtla

Advertisement