30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika
Yerel

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı

AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun: "30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirdiği destanın adıdır"

29.08.2013 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, 30 Ağustos Zafer Bayramının, milletin hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirdiği destanın adı olduğunu bildirdi.

Coşkun, bayram dolayısıyla yayımladığı mesajında, her zaman gurur duyulan, milleti diğer milletlerden farklı, saygın ve güçlü kılan, geleceğe güvenle bakılmasını sağlayan tarihin, unutulmaz zaferlerle dolu olduğunu vurguladı.

Kurtuluş Savaşının sona erdiği Büyük Zafer ile milletin, hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuştuğuna işaret eden Coşkun, şunları kaydetti:

"30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirdiği destanın adıdır. Ordumuz 91 yıl önce tüm imkansızlıklara rağmen sayı ve silah bakımından kendinden çok üstün olan düşman karşısında yüreğindeki vatan sevgisi, üstün cesaretiyle milletini ve ülkesini kanının son damlasına kadar savunarak kutsal bir zafer kazanmıştır. Tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum." - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement