30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

29.08.2017 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Açıkgöz, mesajında 30 Ağustos'ta olduğu gibi milletin bugün de terör örgütüne, terörü destekleyen şer odaklarına ve paralel örgüt yapılanmasına karşı milli birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut olduğunu, devletin kararlı şekilde mücadele verdiğini belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin aynı kararlılık ve bilinçle kutlu yürüyüşüne, vatanına, istiklaline, istikbaline sahip çıkmaya devam edeceğini vurgulayan Açıkgöz, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının, güvenlik güçlerimizin, yurt içindeki ve dışındaki bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal'in liderliğinde istiklal savaşında kahramanca mücadele eden aziz şehitlerimizi ve fedakar gazilerimizi minnetle yad ediyorum." ifadelerini kullandı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver de 30 Ağustos'un Türk milletinin bağımsızlığını kazanmasında büyük bir önem taşıdığını kaydetti.

30 Ağustos Zafer Bayramı ile Anadolu'nun ebedi olarak Türk yurdu haline geldiğine değinen Ünver, "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nü en kalbi dileklerimle tebrik ediyor, bu vatan uğrunda şehadet mertebesine yükselen aziz şehitlerimizi bu vesileyle de bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum." açıklamasında bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ise şunları kaydetti:

"30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Gazi Mustafa Kemal komutasındaki kahraman ordumuzun kazandığı zafer, kazanılan bir muharebe olmakla kalmamış topraklarımızdaki işgali resmen sonlandırdığı gibi cumhuriyetimizin de en sağlam temel taşlarından birisi olmuştur. Bugün bizlere düşen görev, Kurtuluş Savaşı ve bu destansı mücadele ardından kurulan cumhuriyeti, birlik, beraberliğimizi koruyarak güven ve istikrar ortamı içerisinde gelecek nesillere nakletmektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement