5 aylık bebeğini rehin alan baba, kendini yaraladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
3.Sayfa

5 aylık bebeğini rehin alan baba, kendini yaraladı

25.08.2021 14:21  Güncelleme: 14:28

Karısı ile boşanma aşamasında olduğu iddia edilen bir şahıs, 5 aylık bebeğini rehin aldı. Son dakika haberine göre, şahıs, özel harekat polisleri tarafından yapılan operasyon ile gözaltına alındı. Olay sırasında kendini yaralayan ve zor anlar yaşatan kişinin ,olay öncesi eşi ile tartıştığı iddia edildi.

Gülsuyu Mahallesi Eski Üsküdar Caddesi'nde bir kişinin evini yaktığı ve bebeğini rehin aldığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. İtfaiye ekipleri dışarıdan müdahale ettiği yangını kontrol altına alarak söndürdü.

5 aylık bebeğini evde rehin alan baba, özel harekatçıların operasyonu ile gözaltına alındı

BEBEĞİ VERDİ, KENDİNİ BIÇAKLA YARALADI

Şüpheli Baki Ü., polisin çabası sonucu ikna oldu. Bebeği polis ekipleri teslim alırken Baki Ü. elindeki bıçakla kendisine zarar verdi. Yaralı Baki Ü.'nün, karısıyla boşama aşamasında olduğu ve olaydan önce tartıştığı belirtildi.

İkna çalışması sırasında bir polis memuru da cam kırıkları nedeniyle hafif yaralandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 5 aylık bebeğini rehin alan baba, kendini yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement