"5. Uluslararası Ekonomi Politik Konferansı" - Son Dakika
Ekonomi

"5. Uluslararası Ekonomi Politik Konferansı"

"5. Uluslararası Ekonomi Politik Konferansı"

KOÜ'de 23 24 ekim tarihlerinde düzenlenecek konferansın konusu, "piyasa kıskacında birey ve toplum" olarak belirlendi

21.07.2013 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Üniversitesi'nde (KOÜ) 23-24 ekim tarihlerinde düzenlenecek 5. Uluslararası Ekonomi Politik Konferansı'nda piyasa kıskacında birey ve toplum konusu ele alınacak.

Konferans, KOÜ, İngiltere'den Westminster Üniversitesi, Çek Cumhuriyeti'nden Silesian Üniverstitesi ve Ostrava Teknik Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İtalya'dan Piedmont Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü ile ortaklaşa düzenlenecek.

Türkiye'den Sosyal Araştırmalar Vakfı, Çalışma ve Toplum, İş-Güç, ASOS İndeks, İktisat İşletme ve Finans Dergisi, İngiltere'den International Journal of Politics and Economics ve ABD'den Research in Political Economy tarafından desteklenen konferans, 23-24 ekim tarihlerinde Kocaeli'de gerçekleştirilecek.

TÜBİTAK, Merkez Bankası, İş Bankası, Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin de destek verdiği konferansın konusu, "çağın aklı: piyasa kıskacında birey ve toplum" olarak belirlendi.

Uluslararası Ekonomi Politik Konferansları serisinde, 2009 yılında "Günümüzde Adam Smith", 2010 yılında "kriz ve kalkınma", 2011 yılında "emek piyasaları ve istihdam" ve 2012'de "esneklik" teması ele alınmıştı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi '5. Uluslararası Ekonomi Politik Konferansı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement