65. Hükümet'in Kurulması - Son Dakika
Güncel

65. Hükümet'in Kurulması

AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü'nün, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olması memleketinde sevinçle karşılandı.

24.05.2016 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü'nün, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olması memleketinde sevinçle karşılandı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yayımladığı mesajında, Özlü'nün bakan olmasının Düzce için büyük bir şans olduğunu ve bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Büyük bir gurur yaşadıklarını aktaran Keleş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Düzce milletvekilimiz Faruk Özlü'nün bakan olması bizim için sürpriz olmadı, çünkü bunu hak ediyordu. Bu durumu Düzce için büyük bir şans olarak görüyorum. Kent, sanayi alanında büyük bir hamle yaptı. Organize Sanayi Bölgelerimizin yaygınlaşması ve gelişmesi açısından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı çok etkin bir görevdir. Bakanımız Dr. Faruk Özlü konuya zaten çok hakimdir ve Başbakanımızın bir süre önce müjdelediği oyuncak Organize Sanayi Bölgesi böylelikle daha büyük bir hızla hayat bulacaktır."

CHP İl Başkanı Tozan

CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan da Özlü'den beklentilerinin büyük olduğunu vurgulayarak, "Kendilerine çok büyük bir sorumluluk düşmektedir." değerlendirmesinde bulundu.

Özlü'nün artık Ankara'da Düzce'yi temsil etmesi ve bakan olmasının, kent için bir şans olduğunu vurgulayan Tozan, Özlü'yü tebrik ettiğini kaydetti.

MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı Çakmak

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, oluşturulan yeni kabinenin tüm ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Dernek olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü başta olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım ve tüm kabine üyelerine destek verdiklerinin altını çizen Çakmak, "Yeni Türkiye" hedefiyle ülkenin kalkınmasının hızlanacağını aktardı.

Memur-Sen Düzce Şube Başkanı Kılıç

Memur-Sen Düzce Şubesi Başkanı Orhan Kılıç da Özlü'nün Düzce için bir şans niteliği taşıdığına vurguladı.

Özlü'nün bürokrasinin içinden gelmesinin de avantaj olduğunu belirten Kılıç. "Düzce'nin eksikliklerini biliyor. Yatırımın bir kente nasıl hızlı geleceğini de biliyor. Bu sayede Düzce, gereken destek ve değeri bulacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 65. Hükümet'in Kurulması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement