70 Yaşında İlk Kez Doğum Günü'nü Kutladı - Son Dakika
Yerel

70 Yaşında İlk Kez Doğum Günü'nü Kutladı

70 Yaşında İlk Kez Doğum Günü\'nü Kutladı

Denizli’de gazetecilerin her sabah bir araya gelip gündemi değerlendirdiği Bab-ı Ali Çay Ocağı’nda yıllardır çalışan 70 yaşındaki Hasan Eser’e gazeteciler doğum günü sürprizi yaptı.

20.05.2016 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de gazetecilerin her sabah bir araya gelip gündemi değerlendirdiği Bab-ı Ali Çay Ocağı'nda yıllardır çalışan 70 yaşındaki Hasan Eser'e gazeteciler doğum günü sürprizi yaptı. Hayatında ilk kez doğum günü kutladığını belirten Hasan Eser, gazetecilere teşekkür etti.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi sınırları içinde yer alan Bab-ı Ali Çay Ocağı'nda yıllardır çalışan 70 yaşındaki Hasan Eser'e her sabah çay ocağında toplanan gazeteciler doğum günü sürprizi yaptı. 1946 doğumlu olan ve Delikliçınar bölgesinde herkes tarafından bilinen Hasan Eser'in çay doldurduğu sırada yanına giden gazeteciler, 70 yaşına basan ve hala çalışmaya devam eden Eser'e doğum günü pastası kesti. Gazetecilerin sürprizi karşısında çok duygulanan ve pastanın üstündeki mumları üfleyen Hasan Eser, herkese teşekkür etti.

Hayatı boyunca çalıştığını ve ilk kez doğum gününü kutladığını belirten Eser, " Ben bu bölgenin en eski hallerini bilirim. Hayatımız buralarda çalışmakla geçti. 70 yaşıma geldim ancak hiç doğum günüm kutlanmamıştı. İlk kez sizler benim doğum günümü kutladınız. Hepinize çok teşekkür ederim"dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 70 Yaşında İlk Kez Doğum Günü'nü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement