Aa Samsun Bölge Müdürü Çelik'ten Amasya Valisi Öz'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aa Samsun Bölge Müdürü Çelik'ten Amasya Valisi Öz'e Ziyaret

Anadolu Ajansı (AA) Samsun Bölge Müdürü Harun Çelik, Amasya Valisi Abdil Celil Öz'ü ziyaret etti.

02.01.2012 15:45

Anadolu Ajansı (AA) Samsun Bölge Müdürü Harun Çelik, Amasya Valisi Abdil Celil Öz'ü ziyaret etti.

Çelik'i makamında ağırlayan Vali Öz, Anadolu Ajansı gibi saygın bir kurumun müdürünü ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nın Türkiye'nin en prestijli kurumlarından biri olduğunun altını çizen Vali Öz, medyanın halkı bilinçlendirmede büyük rol sahibi olduğunu ifade ederek Anadolu Ajansı'na bu alanda büyük görevler düştüğünü söyledi.

Haberde objektiflik ilkesinin Anadolu Ajansı haberlerinde var olduğunu vurgulayan Öz, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı, Cumhuriyet öncesi kurulan ve Türkiye'nin sesini dünyaya duyuran, kurtuluş mücadelemizde önemli görevler üstlenen bir ajansımızdır. Günümüzde de tarafsız ve aktif habercilik anlayışını devam ettirmektedir. Bugün burada böylesine önemli bir ajansın müdürü tarafından ziyaret edilmek beni çok memnun etmiştir. İletişim ve medyanın dünyayı yönlendiren güç olduğunu göz önüne alırsak Anadolu Ajansı'nın dünyadaki ilk beş ajans arasına girmesi son derece önemlidir ve ben inanıyorum ki kalitesi ile bunu başarabilecek potansiyele sahip bir kurumdur. Bu alanda kamuoyunu bilgilendirmek için çalışan tüm çalışanlara kolaylıklar diliyor ve nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum."

AA Samsun Bölge Müdürü Çelik ise Türkiye'nin en geniş haber ağına sahip Anadolu Ajansı'nın faaliyetleriyle ilgili Vali Öz'e bilgi verdi.

Tarafsız ve doğru habercilik ile Anadolu Ajansı'nın dünyada örnek habercilik yaptığını vurgulayan Çelik, şöyle devam etti:

"Anadolu Ajansı yeni yönetimiyle birlikte konseptini değiştirerek, Aktif çalışanlar eşliğinde doğru ve tarafsız haberleri en hızlı şekilde kamuoyuna ulaştırmaktadır. Ülkemizde 2 bin kurum ajansımızın üyesidir. Diğer haber üreten kurumlara göre oldukça ileride olan ajansımız, yayıncılık yapan birçok kuruluşa da haber servis etmektedir. Kurmuş olduğumuz özel haber servisimiz sayesinde muhabirlerimiz görev yapmış oldukları yerlerde yörenin özelliklerini ve güzelliklerini tüm yurda sunmaktadırlar. Anadolu Ajansı yapmış olduğu örnek yayıncılık ile dünyadaki en büyük ilk beş ajans arasına girmek hedefindedir. Kaliteli ekibiyle de bu hedefine ulaşması çok uzun sürmeyecektir."

Aynı zamanda yazar kimliğine de sahip Çelik, kitaplarından oluşan bir seti de Vali Öz'e hediye etti.

Çelik, ziyaretleri kapsamında Amasya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Akyürek, Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay ve Amasya Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer ile bir araya geldi.

- AMASYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aa Samsun Bölge Müdürü Çelik'ten Amasya Valisi Öz'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement