AB'den Türkiye'ye Resmi Ziyaret - Son Dakika
Güncel

AB'den Türkiye'ye Resmi Ziyaret

Karel De Gucht, 17-18 Kasım 2011 tarihlerinde iki günlük bir ziyaret için İstanbul'a geliyor.

17.11.2011 10:44

Komisyon Üyeleri ziyaretleri kapsamında Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan, AB Bakanı Sayın Egemen Bağış ve Ekonomi Bakanı Sayın Zafer Çağlayan ile bir araya gelecek.

Avrupa Komisyonu Üyesi Stefan Füle 17 Ekim tarihinde, Avrupa Ekonomik ve Sosyal Komitesi (EESC), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve AB-Türkiye Ortak İstişare Kurulu (JCC) tarafından düzenlenen 2011 Euromed Ekonomik ve Sosyal Konseyler Zirve Toplantısına katılacak.

Komisyon Üyeleri ziyaretleri çerçevesinde, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve Avrupa Politikalar Merkezi (EPC) tarafından düzenlenen "Türkiye-AB: Ortak Çıkarları Yeniden Değerlendirmek" konulu konferansın açılışında bulunacaklar.

Ziyaretleri kapsamında Füle ve De Gucht ayrıca Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve medya temsilcileri ile de görüşeceklerdir.

Komisyon Üyeleri, 18 Kasım Cuma günü saat 11.15 – 12.30'da İstanbul Conrad Otel'de ortak basın toplantısı düzenleneyeceklerdir. Akreditasyon için lütfen Sn. Selda Düzenli ile temasa geçiniz (+90 312 459 87 00/ dahili 203 – selda.duzenli@eeas.europa.eu). Toplantıda çeviri sağlanacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AB'den Türkiye'ye Resmi Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement