Abb'den Deprem Bölgesi İçin 'gıda ve Su' Çağrısı: "Vatandaşlarımız Konserve Gıda ve Su Ürünlerini Belko Soğuk Hava Deposuna Teslim Edebilir" - Son Dakika
Güncel

Abb'den Deprem Bölgesi İçin 'gıda ve Su' Çağrısı: "Vatandaşlarımız Konserve Gıda ve Su Ürünlerini Belko Soğuk Hava Deposuna Teslim Edebilir"

Abb\'den Deprem Bölgesi İçin \'gıda ve Su\' Çağrısı: "Vatandaşlarımız Konserve Gıda ve Su Ürünlerini Belko Soğuk Hava Deposuna Teslim Edebilir"

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Kahramanmaraş merkezli dün yaşanan iki büyük depremden etkilenen 10 ildeki depremzedelere gönderilmek üzere yurttaşlara konserve gıda ve su bağışı çağrısında bulundu. ABB,  “Deprem bölgesinde bolca konserve gıda ve suya ihtiyaç duyulmaktadır. Destek olmak isteyen vatandaşlarımız konserve gıda ve su ürünlerini Toptancı Hali, Hipodrom Caddesi No: 16 adresindeki BELKO Soğuk Hava Deposuna teslim edebilir” açıklamasını yaptı.

07.02.2023 10:09  Güncelleme: 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Kahramanmaraş merkezli dün yaşanan iki büyük depremden etkilenen 10 ildeki depremzedelere gönderilmek üzere yurttaşlara konserve gıda ve su bağışı çağrısında bulundu. ABB,   "Deprem bölgesinde bolca konserve gıda ve suya ihtiyaç duyulmaktadır. Destek olmak isteyen vatandaşlarımız konserve gıda ve su ürünlerini Toptancı Hali, Hipodrom Caddesi No: 16 adresindeki BELKO Soğuk Hava Deposuna teslim edebilir" açıklamasını yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş ve çevre illeri vuran iki depremin ardından başlatılan yardım kampanyası devam ediyor. ABB yaptığı son duyuruda, deprem bölgelerine gönderilmek üzere yurttaşlara konserve gıda ve su yardımında bulunmaları çağrısı yaptı. ABB'nin konuya ilişkin duyurusu, şöyle:

"Deprem bölgesinde bolca konserve gıda ve suya ihtiyaç duyulmaktadır. Destek olmak isteyen vatandaşlarımız konserve gıda ve su ürünlerini Toptancı Hali, Hipodrom Caddesi No: 16 adresindeki BELKO Soğuk Hava Deposuna teslim edebilir."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Abb'den Deprem Bölgesi İçin 'gıda ve Su' Çağrısı: 'Vatandaşlarımız Konserve Gıda ve Su Ürünlerini Belko Soğuk Hava Deposuna Teslim Edebilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement