ABD Başkan Yardımcısı Pence'ten Rahip Brunson Açıklaması: Trump'ın Güçlü Liderliği Sayesinde - Son Dakika
Güncel

ABD Başkan Yardımcısı Pence'ten Rahip Brunson Açıklaması: Trump'ın Güçlü Liderliği Sayesinde

ABD'nin Başkan Yardımcısı Pence, ABD'li Rahip Brunson hakkında yaptığı açıklamada, "ABD Başkanı Trump'ın gösterdiği güçlü liderlik ve milyonlarca Amerikalı'nın duaları sayesinde, bu masum dini bütün insan kısa zaman sonra evinde olacak." dedi.

12.10.2018 19:31  Güncelleme: 23:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Rahip Brunson'ın serbest bırakılması kararı sonrası yaptığı paylaşımda, "Rahip Andrew Brunson evine dönüyor! ABD Başkanı Trump'ın göstediği güçlü liderlik ve milyonlarca Amerikalı'nın duaları sayesinde, bu masum dini bütün insan kısa zaman sonra evinde olacak!" ifadelerini kullandı.

TRUMP'A TEŞEKKÜR ETTİ

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, casus Brunson'ın serbest bırakılmasından sonra attığı tweet mesajında Trump'a teşekkür etti.

ABD Başkan Yardımcısı Pence'ten Rahip Brunson Açıklaması: Trump'ın Güçlü Liderliği Sayesinde

"RAHİP BRUNSON EVİNE DÖNÜYOR"

Pence, "Rahip Andrew Brunson evine dönüyor! ABD Başkanı Trump'ın göstediği güçlü liderlik ve milyonlarca Amerikalı'nın duaları sayesinde, bu masum dini bütün insan kısa zaman sonra evinde olacak!" paylaşımında bulundu.

TÜRKİYE'Yİ TEHDİT ETMİŞTİ

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Ağustos ayında yaptığı açıklamada, "Rahip Brunson serbest kalana kadar ABD Türkiye'ye yaptırım uygulamaya hazırlanıyor " ifadelerini kullanmıştı.

ABD Başkan Yardımcısı Pence\'ten Rahip Brunson Açıklaması: Trump\'ın Güçlü Liderliği Sayesinde

Son Dakika Güncel ABD Başkan Yardımcısı Pence'ten Rahip Brunson Açıklaması: Trump'ın Güçlü Liderliği Sayesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement