Acara Dostluk Derneği'nde Görev Dağılımı - Son Dakika
Yerel

Acara Dostluk Derneği'nde Görev Dağılımı

Acara Dostluk Derneği\'nde Görev Dağılımı

Ünye Acara Dostluk ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu 2. toplantısını Atatürk Parkı’nda gerçekleştirdi.

10.05.2014 15:00

Ünye Acara Dostluk ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu 2. toplantısını Atatürk Parkı'nda gerçekleştirdi.

Yönetim kurulu görev dağılımının yapıldığı toplantıda dernek merkezi için yer kiralandığı belirtilerek, üye kayıtlarının başladığı açıklandı. Yapılan görev dağılımında Dernek Başkanlığına Mehmet Ali Gürsoy, Eş Başkanlığa Ahmet Gürcüoğlu, Başkan Yardımcılıklarına Hüseyin Tavlı, Necdet Yılmaz, İsmail Tan, Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Başkanlığına Zeynep Odabaşı, Muhasip Üyeliğe Mehmet Ütü ve Harun Tavlı, Genel Sekreterliğe Ahmet Eklin, Basın Sözcülüğüne ise Mücahit Gürel ve Süleyman Demirci seçildiler.

Dernek Başkanı Mehmet Ali Gürsoy, yönetim kurulunun onayı ile dernek merkezi olarak Hanboğazı mevkisindeki 2. Noter'inde bulunduğu binanın son katının kiralandığını belirterek, "Dernek merkezimiz herkesin rahatça ulaşabileceği 300 metrekare kullanım alanına sahip. Başkan ve toplantı odası ile çeşitli kursların açılabileceği çok amaçlı salona sahip olacak olan dernek merkezimizi 2 ay içinde faaliyete geçirmeyi planlıyoruz" dedi.

Kültürel amaçlara hizmet etmek üzere kurulan dernekte ilk olarak gürcüce kursu açacaklarını beliren Başkan Gürsoy, " Gürcistan'daki soydaşlarımızın kullandığı gürcüce ile Türkiye'ye göç etmiş gürcülerin kullandığı dil farklılıklar içeriyor. Kullanılan dilin yalnızca yüzde 40'ı oranında benzerlik taşıyor. Gürcistan'da gelenlerle ya da Gürcistan'a gidildiğinde rahat iletişim sağlayabilmek için gürcüce dil kursu açacağız. Bununla ilgili hazırlıklarımız sürüyor. Öncelikle üyelerimizin katılacağı kursu ilerleyen dönemlerde tüm halkımıza açacağız" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Acara Dostluk Derneği'nde Görev Dağılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement