Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1 Filmi - Son Dakika
Sinema

Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1 Filmi

Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1 filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1 filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

30.10.2014 19:58

Katniss Everdeen, evi 12. Bölge'nin tamamen yıkıma uğradığını öğrendiğinde neler olup bittiğini görebilmek için oraya geri döner. Karşılaştığı manzara ise tam anlamıyla dehşet vericidir. Kazananların kaldıkları evler dışında her şey harabeye dönmüş, insanlar artık yeraltında yaşamaya başlamış ve hükümetin ölümcül politikasının karşısında hayatta kalmak için mücadele etmeye başlamışlardır. Nükleer silahların dahi söz konusu olduğu bu atmosferde, Katniss gerçekten de protesto hareketinin yüzü olmaya başlar ve bu sorumluluğu bir türlü kabullenemez. Yükselen bu isyan dalgasının içerisinde yer alamamasının nedenlerinden en önemlisi de Peeta'nın hayatının tehlikede olmasıdır.

Yönetmen: Francis Lawrence

Senaryo: Danny Strong , Peter Craig, Suzanne Collins

Oyuncular: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Toby Jones, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone, Mahershala Ali , Elden Henson, Patina Miller , Natalie Dormer, Robert Knepper, Michelle Forbes, Stef Dawson , Evan Ross, Michael Garza

Filmin Türü: Macera

Orijinal Adı: The Hunger Games - Mockingjay : Part 1

Yapımcı Firma: Color Force

Yapım Yılı: 2014

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 125 dk.

Vizyon Tarihi: 21.11.2014

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1 Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement