Adana'da Alternatif Yılbaşı Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Adana'da Alternatif Yılbaşı Etkinliği Düzenlendi

Adana\'da Alternatif Yılbaşı Etkinliği Düzenlendi

Adana'da, Anadolu Gençlik Derneği yılbaşı kutlamalarına alternatif olarak 'Mekke'nin Fethi ve Kuran Ziyafeti' adlı etkinlik düzenledi.

01.01.2012 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, Anadolu Gençlik Derneği yılbaşı kutlamalarına alternatif olarak 'Mekke'nin Fethi ve Kuran Ziyafeti' adlı etkinlik düzenledi.

Adnan Menderes Spor Salonu'nda yapılan etkinlik, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlahilerin okunduğu etkinlikte, sık tekbir getirildi. Adana İl Müftüsü İsmail Canbolat, Seyhan İlçe Müftüsü Halil Uzun, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yakup Budak ile çok sayıda kişinin katıldığı etkinlikte, kadın ve erkekler ayrı ayrı yerlere oturdu. Adı açıklanmayan iki çocuğun Kuran-ı Kerim okuduğu gecede, Anadolu Gençlik Derneği'ni konu alan sinevizyon gösterisi gerçekleştirildi.

Seyhan İlçe Müftüsü Halil Uzun'un, Mekke'nin fethiyle ilgili konferans verdiği gecede kürsüye çıkan Anadolu Gençlik Derneği Adana Şube Başkanı Abdulaziz Kıranşal, "Mekke'nin fethini kutluyoruz. Mekke şehirlerin, Mekke'nin fethi de fetihlerin anasıdır. Mekke fethedilmeseydi, İstanbul'un fethi olmazdı. Biz de gençlerimizin inancına, kimliğine sahip çıkması için bu etkinlikleri düzenliyoruz" dedi.

Dünya Kuran Okuma Birincileri Ali Ramazani ve Ahmet Tayyar'ın Kuran-ı Kerim okuduğu gecede, Mustafa Özcan Güneşdoğdu da, ilahi konseri verdi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Alternatif Yılbaşı Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement