Adana'da Viyadükten Nehre Atlamak İsteyen Kişiyi Polis İkna Etti - Son Dakika
3. Sayfa

Adana'da Viyadükten Nehre Atlamak İsteyen Kişiyi Polis İkna Etti

- Adana'da viyadükten nehre atlamak isteyen kişiyi polis ikna etti İntihara kalkışan kişiyi bir vatandaş cep telefonuyla görüntülediADANA - Adana'da Seyhan Nehri'nde intihar etmek isteyen şahsı polis ekipleri ikna etti.

11.11.2018 23:30

- Adana'da viyadükten nehre atlamak isteyen kişiyi polis ikna etti

İntihara kalkışan kişiyi bir vatandaş cep telefonuyla görüntüledi

ADANA - Adana'da Seyhan Nehri'nde intihar etmek isteyen şahsı polis ekipleri ikna etti. Yaşanan olayı görüntülemek için cep telefonuna sarılan vatandaş ise dikkat çekti.

Olay, Seyhan Nehri üzerinde Tarsus- Adana - Gaziantep Otoyolu Seyhan Viyadüğü'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar köprü üzerinden Seyhan Nehri'ne atlamak üzere olan birisini görmesi üzerine durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye cankur ekipleri, bot ile nehrin içerisine girerek önlem aldı. Olay mahallinde bulunan Seyhan Devriye Grup Amirliği ekipleri, Halik K.'yı 30 dakika sonunda köprüden atlamaması için ikna etti.

Cep telefonuyla saniye saniye görüntüledi

Halil K. Köprü üzerinden nehre atlamak üzereyken bir vatandaş o anları cep telefonu ile görüntüledi. Bazı vatandaşlar ise merakla olay anını film izler gibi izledi.

Cumartesi gecesi de aynı yerde intihara kalkışmış

Halil K. borçları olduğu gerekçesiyle intihar girişiminde bulunduğu öne sürülürken, Cumartesi gecesi aynı yere çıkarak intihar girişiminde bulunmuş, polis ekipleri şahsı o günde ikna etti. Halil K. ifade vermek üzere Bağlar Polis Merkezi'ne götürüldü.

Adana\'da Viyadükten Nehre Atlamak İsteyen Kişiyi Polis İkna Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Adana'da Viyadükten Nehre Atlamak İsteyen Kişiyi Polis İkna Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement