Adıyaman'da Öğrenciler Katı Atıkları Toplayacak - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da Öğrenciler Katı Atıkları Toplayacak

Adıyaman\'da Öğrenciler Katı Atıkları Toplayacak

Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından, Dünya Çevre Haftası Nedeniyle, Türkiye Genelindeki Okullarda Başlattığı 'Temiz Sular, Temiz Türkiye' Kampanyası Çerçevesinde, Adıyaman'da Okul Öğrencileri Katı Atık Toplayacak.

27.05.2008 19:11

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Dünya Çevre Haftası nedeniyle, Türkiye genelindeki okullarda başlattığı 'Temiz Sular, Temiz Türkiye' kampanyası çerçevesinde, Adıyaman'da okul öğrencileri katı atık toplayacak.

Bakanlık tarafından başlatılan proje ile ilgili olarak bir araya gelen Adıyaman'daki yetkililer, 'Temiz Sular, Temiz Türkiye' kampanyasıyla ilgili kararlar aldı. Valilik toplantı salonundaki toplantıda, Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan başkanlığında, Çevre ve Orman Müdürü Harun Dindar, sağlık müdürlüğü, üniversite, belediye, kredi yurtlar kurumu ve milli eğitim müdürlüğü temsilcileri bir araya geldi. Toplantıda, Adıyaman'ın bir çok bölgesinde belirlenen okullardan 50'şer kişilik öğrenci grupları, Abdulmusa piknik alanı, Perre ve Atatürk Ormanı Karadağ mevkinde, katı atık toplayacak. Öğrenciler tarafından toplanan katı atıklar belediye yetkilileri tarafından imha edilecek.

(AA-TB-Y) 27.05.2008 18:58 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Öğrenciler Katı Atıkları Toplayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement