Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Adıyaman\'dan Kısa Kısa

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'un devre arası kamp giderleri iş adamı Ramazan Aslan tarafından karşılanacak.

01.01.2013 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'un devre arası kamp giderleri iş adamı Ramazan Aslan tarafından karşılanacak.

Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, yaptığı açıklamada, iş adamı Aslan'ın, Adıyamanspor'un ikinci yarı kamp giderlerini üstlendiğini belirtti.

Kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı durumda yapılan bu desteğin kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Koç, şunları kaydetti:

"Kulüp olarak gerçekten sıkıntılı günler geçiriyoruz. Ancak sayın valimiz, milletvekillerimiz ve belediye başkanımızın destek ve katkılarıyla kulüp olarak her geçen gün daha iyiye gitme adına adımlar atıyoruz. İlk yarının son maçıyla birlikte takım olarak izne ayrılmıştık. Verilen aranın ardından bir yandan transfer çalışmasını sürdürürken bir yandan da ikinci yarı hazırlıklarını yapmak üzere kamp çalışmasına başlayacağız. Alanya'da yapacağımız kamp için Adıyaman'a her platformda katkı sunan değerli hemşehrimiz iş adamı Ramazan Aslan bey kulübümüze kucak açtı."

-Adıyamanspor'da trasfer

Sezonun ikinci yarısına hazırlanan Adıyamanspor'da ara transferde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un forvet oyuncusu Ahmet Burak Kömürcü'yü transfer etti.

Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, kendisine iletilen konuyu kısa sürede değerlendiren AK Parti Grup Başkan vekili Ahmet Aydın'ın girişimleri sonucu genç forvetin takıma kazandırıldığını belirtti.

Bu transferin Adıyamanspor kulübünde ve taraftarlar arasında büyük sevinç yarattığını vurgulayan Koç, sezon başından bu yana kulübün sıkıntılı durumdan kurtulmak için yoğun şekilde çalıştıklarını dile getirdi.

Muhabir: Hakan Furkan

Yayıncı: Mehmet Güldaş - ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement